Svētdiena, 22.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Maigurs, Mārica, Māris;

„Marija Naumova un draugi” aicina uz koncertu Ogres estrādē

easyget.lv, 15.07.2008. 12:26

Marija Naumova aicina visus uz vienīgo koncertu 18.jūlijā Ogres estrādē - „Marija Naumova un draugi”!

Koncertā piedalās: Normunds Rutulis, rokenrola grupa „Keksi”, Laimis Rācenājs, Ingus Pētersons, Marijas šova „Dejo ar zvaigzni” partneris Agnis Rūja, kā arī talantīga meitene no Marijas Naumovas bērnu-jauniešu studijas „MarieN Studio” Oksana Ļepska.

Marija Naumova dziedāšanai pievērsusies jau no sešu gadu vecuma, no 1995.gada aktīvi piedalās dažādos mūzikas festivālos un konkursos.

1997.gadā pirmoreiz sadarbojās ar komponistu Raimondu Paulu un 1998.gadā klajā nāca pirmais Naumovas solo albums krievu valodā "Дo светлых слёз" ar R.Paula dziesmām ar Raimonda paula dziesmām.

2000.gadā zidod arī savu debijas albumu latviešu valodā (“Ieskaties Acīs”). Tā izveidē piedalījušies tādi izcili mūziķi kā Niks Matvējevs un Elīna Garanča, kā arī Jāzepa mediņa mūzikas skolas zēnu koris. Albums izdevās izcils un mūzikas kluasītāju iecienīts. Jau divas nedēļas pēc tā iznākšanas, tas ieguva “Zelta Diska” statusu un drīz vien tas tika arī pie “Platīna Diska” goda.

No 2000.gada Marija centās iekļūt Eirovīzijas dziesmu konkursa finālā, pēc diviem mēģinājumiem, kuros ieguva skatītāju simpātijas un atzinību, trešajā reizē, 2002.gadā, Marija Naumova ne vien nokļuva līdz finālam, bet arī kļuva par 2002.gada Eirovīzijas dziesmu konkursa uzvarētāju.

Šogad Marija Naumova izdevusi savu mūzikas albumu Āzijā. Nav nekas pārsteidzošs, ka Marijas albumi tiek izdoti ārpus Latvijas robežām, pēc 2002.gada tie tiek izdoti te vienā, te otrā Eiropas valstī. Šis fakts ir ievērības cienīgs ar to, ka līdz šim nevienai latviešu dziedātājai nav izdevies izdot savu albumu tieši Āzijā. Turklāt Korejiešu mūzikas ierakstu kompānija “Music Compass” šo albumu izdevuši, tā noformēšanā izmantojot tehnaloģijas, kas uz albuma vāciņa esošo informāciju, tai skaitā dziesmu vārdus, ļauj izlasīt arī neredzīgiem cilvēkiem.

Šogad Indonēzijas mūzikas ierakstu kompānija “Latinum” izdevuši arī Marijas Naumovas solo albumu “The Best of Marie N”, šādi apliecinot, ka pieprasījums pēc Marijas dziesmām ir.

Tā vien šķiet, ka Marijai zināms kāds neizsīkstošas enerģijas noslēpums, paralēli savai solo karjerai, atveidojusi galvenās lomas mūziklos “Māsa Kerija”, “Neglītais pīlēns”, “Dāmu paradīze”, “Mūzikas skaņas”, “Nožekojamie”, bijusi Joe Cocker iesildošā māksliniece,  2004. gada atvērusi savu studiju “MarieN Studio”, kurā bērni var piedalīties vokālajās, kustību un citās radošās nodarbībās, piedalījusies un parādījusi savas dejotājas dotības Latvijas deju šovā (“Dejo ar zvaigzni”).

Līdz šim bija pierasts, ka Marijas solo koncertus bija iespējams apmeklēt Dzintaru koncertzālē vai operā, šogad, pagaidām vienīgais, Marijas Naumovas koncerts notiks tieši Ogres estrādē.

Līdz šim izdotie albumi:

"До светлых слёз" (1998)
"Ieskaties acīs" (2000)
"Ma Voix, Ma Voie" (2001)
"On A Journey" (2002)
"Noslēpumi" (2002)
"Nesauciet sev līdzi" (2004)
"Another Dream" (2005)

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV