Svētdiena, 22.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Maigurs, Mārica, Māris;

"Prāta vētra" koncertturnejā dosies kopā ar grupu "Astro'n'out" un dīdžeju no apvienības "Jaffa Rīga"

LETA, 16.07.2008. 17:30

Grupa "Prāta vētra" šīs vasaras koncertturnejā "Tur kaut kam ir jābūt" dosies kopā ar grupu "Astro'n'out" un dīdžeju Artūru Medni no apvienības "Jaffa Rīga".
"Prāta vētra" koncertturnejā dosies kopā ar grupu "Astro'n'out" un dīdžeju no apvienības "Jaffa Rīga"

"Astro'n'out" un dīdžejs būs grupas koncerttūres iesildītāji, un plānots, ka tūres koncertos "Astro'n'out" kāps uz skatuves ap plkst.20.30, bet līdz tam skatītājus izklaidēs dīdžejs.

"Prāta vētras" koncerttūre sāksies pēc deviņām dienām - 24.jūlijā - ar atklāšanas koncertu Lielupes pļavā pretī Jelgavas pilij. Tūre turpināsies 26.jūlijā Preiļos, 1.augustā Ventspilī, 7.augustā Valmierā un noslēgsies ar koncertu Mežaparka lielajā estrādē 9.augustā.

Grupa "Astro'n'out", iesildot publiku pirms "Prāta vētras", sola atskaņot tādas klausītāju iemīļotas dziesmas kā "Daļa Rīgas", "Tanki", "Nē gravitātei", savukārt Mednis izklaidēs tūres apmeklētājus ar savu un "Prāta vētras" mīļāko mūziku.

Tūres pirmos apmeklētājus sagaida arī īpašs pārsteigums - pirmajiem pasākuma teritorijā iekļuvušajiem faniem būs iespēja koncertu skatīties, atrodoties īpašās, skatuvē iebūvētās nišās, kas ļaus būt pavisam tuvu grupai, norādīja grupas dalībnieks un tūres scenogrāfs Kaspars Roga.

Patlaban biļetes uz koncertiem nopērkamas visās "Biļešu servisa" un "Reklamarket" kasēs. Stāvvietu biļešu cena Preiļos, Ventspilī un Valmierā pagaidām ir 12 lati, bet Rīgā un Jelgavā - 15 lati. Uz Rīgas, Valmieras un Preiļu koncertiem vēl iespējams iegādāties arī sēdvietu biļetes.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV