Svētdiena, 22.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Maigurs, Mārica, Māris;

Andrejsalā notiks pasākums "Metallica warm-up Blast!"

LETA, 19.07.2008. 10:03 | komentāri (65)

Šodien plkst.17 Andrejsalas lielajā laukumā notiks pasākums "Metallica warm-up Blast!", ar kuru tiks svinēts pirmais leģendārās grupas "Metallica" koncerts Latvijā.
Andrejsalā notiks pasākums "Metallica warm-up Blast!"
"Metallica" grupas cienītājiem tā būs iespēja sagatavoties grandiozajam grupas koncertam, kas Rīgā notiks svētdien, 20.jūlijā, Skonto stadionā.

Pasākumā Andrejsalā uzstāsies mūziķi un grupas no Latvijas un ārvalstīm.

Savu dalību koncertā apstiprinājušas vairākas grupas, kas pārstāv smagās mūzikas stilu - "Crazymachine", "Random Eyes" no Somijas un Latvijas grupas "Huskvarn", "Sanctimony" un hard rock apvienība "Relicseed".

Pasākumā piedalīsies arī tieši šim pasākumam par godu izveidotais Gustava Terzena projekts "Terch ‘em UP!".

Rijkuris minēja, ka šāda veida pasākumus grupas fani rīko visā pasaulē un tagad arī Rīgā vienu dienu pirms grupas "Metallica" koncerta vispasaules "Metallica" kluba Latvijas nodaļa rīkos savu pasākumu Andrejsalā.

Paredzams, ka iesildīšanās pasākumu apmeklēs daudzi "Metallica" kluba biedri no ārvalstīm, kuri ieradīsies Rīgā, lai novērtētu Latvijas fanu organizēto koncertu grupai. Šis pasākums būs unikāla iespēja Latvijas metāla mūzikas aktīvistiem izrādīt savu cieņu un uzticību visu laiku atzītākajiem rokmūzikas māksliniekiem pasaulē.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV