Svētdiena, 22.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Maigurs, Mārica, Māris;

Dons “Jaunajā Vilnī” uzstāsies ar divām dziesmām

easyget.lv, 23.07.2008. 10:00 | komentāri (3)

Šī gada Latvijas pārstāvis starptautiskajā jauno dziedātāju konkursā “Jaunais vilnis” («Новая волна») būs Dons, zināms arī kā Art Green (īstajā vārdā Artūrs Šingirejs).
Dons “Jaunajā Vilnī” uzstāsies ar divām dziesmām
Konkursa noteikumi nosaka, ka visiem dziedātājiem jāizpilda viena dziesma, kura dalībnieka pārstāvētajā valstī jau ir lokālais hits, viena dziesma, kas ir tā saucamais “pasaules šlāgeris” un viena jauna dziesma no sava repertuāra.

Līdz šim jau bija zināms, ka mūsu valsts pārstāvis kā lokālo hitu dziedās savulaik Igo lieliski izpildīto Raimonda Paula un Iļjas Rezņika dziesmu “Putj k svetu” (Путь к свету). Tagad ir noskaidrojusies arī dziesma, kuru kā skaņdarbu no sava repertuāra Dons izpildīs konkursa pēdējā dienā. Tā ir “Izdevniecības MicRec” autoru Raimonda Paula un Guntara Rača dziesma “Nejautā man”, kura savulaik rakstīta speciāli jaunajai dziedātājai Ievai Sutuguvai. Dons šo dziesmu plāno izpildīt krievu valodā.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV