Svētdiena, 22.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Maigurs, Mārica, Māris;

Šodien Jelgavā notiks Prāta Vētras koncerts

easyget.lv, 24.07.2008. 00:07 | komentāri (1)

Šodien, 24.jūlijā, Jelgavā, Lielupes pļavā pretī Jelgavas pilij notiks Prāta Vētras tūres TUR KAUT KAM IR JĀBŪT pirmais koncerts.
Šodien Jelgavā notiks Prāta Vētras koncerts

Koncerts Jelgavā sāksies jau plkst. 20.30, ieeja no plkst. 18.30. Koncerta teritorijā būs 2 ieejas – no Rīgas ielas un no Vecā ceļa puses. E-biļešu īpašniekiem ieeja plānota, izmantojot ieeju no Rīgas ielas puses. Tiem, kas vēl nebūs paspējuši iegādāties ieejas biļetes, tās būs iespējams nopirkt kasē pie ieejas uz Rīgas ielas.

Koncerta apmeklētājiem tiek organizēts stāvlaukums Vecajā ceļā pie Lielupes, kā arī autobraucēji varēs izmantot stāvlaukumus pie „Ledus Halles” un Jelgavas pils.

Koncerta apmeklētājiem, kas ierodas uz koncertu no Rīgas puses, jāizmanto apvedceļš braucot pa šoseju, jo ceļš caur Ozolniekiem remontdarbu dēļ slēgts.

Organizatori lūdz visus apmeklētājus pievērst uzmanību koncerta ieejas biļetēs norādītajiem nosacījumiem un ierobežojumiem. Pasākuma teritorijā būs aizliegts ienest arī lietussargus. Tas tiek darīts drošības apsvērumu dēļ un lai lietus gadījumā atvērtie lietussargi netraucētu cilvēkiem baudīt koncertu. Ja tomēr lietus līs, apmeklētāji tiek aicināti ņemt līdzi lietusmēteļus vai jakas. Lietusmēteļus pietiekošā daudzumā būs iespēja iegādāties arī pasākuma norises vietā.

Bērni vecumā līdz 6 gadiem (ieskaitot) pasākumu drīkst apmeklēt bez maksas, vecāku pavadībā. Tā kā pasākums ilgs līdz plkst. 24.00, jaunieši vecumā līdz 16 gadiem pasākumu drīkst apmeklēt pieaugušo pavadībā.

Koncerts Jelgavā ir pirmais no pieciem tūres TUR KAUT KAM IR JĀBŪT koncertiem. Pēc Jelgavas Prāta Vētra viesosies Preiļos (26.07), Ventspilī (1.08), Valmierā (7.08) un tūres noslēguma koncerts notiks Rīgā 9.augustā Mežaparka Lielajā estrādē.

P.S. Piektdien portālā easyget.lv meklējiet koncerta apskatu un fotoreportāžu. Sekos arī koncerta video apskats!!!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV