Svētdiena, 22.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Maigurs, Mārica, Māris;

Ekonomiskā situācija Latvijā nav šķērslis "Jaunajam Vilnim"

LETA, 24.07.2008. 01:08 | komentāri (12)

Šogad starptautiskajā jauno izpildītāju konkursā "Jaunais vilnis 2008" ir gaidāmi dažādi pārsteigumi un jaunumi, vakar konkura atklāšanas dienā žurnālistiem sacīja konkursa žūrijas līdzpriekšsēdētājs Igors Krutojs.
Ekonomiskā situācija Latvijā nav šķērslis "Jaunajam Vilnim"

Galerijas:

Atšķirībā no iepriekšējā gada šogad konkursa rīkotāji ir atteikušies no puišu un meiteņu vakara koncertiem, bet to vietā būs koncerti disko un "latino" stilā.

Krutojs informēja, ka konkursa īpašie viesi ir Džo Kokers, Jeļena Obrazcova, Alla Pugačova, Verka Serdjučka, Filips Kirkorovs un Dima Bilans.

Konkursa dalībnieki jau nedēļu ir gatavojušies, lai sekmīgi startētu "Jaunajā vilnī", kas Jūrmalā noritēs sešas dienas.

Kā ziņots, no trešdienas 24.jūlija līdz 28.jūlijam, Jūrmalā norisinās gadskārtējais starptautiskais jauno izpildītāju konkurss "Jaunais vilnis 2008".

Vakar Dzintaru koncertzālē notika "Jaunā viļņa" atklāšanas koncerts, kurā uzstājās Džo Kokers un Alla Pugačova, Raimonds Pauls, Jeļena Obrazcova, Sofija Rotaru, Laima Vaikule, Larisa Doļina, Verka Serdjučka, Filips Kirkorovs, "Serebro", Timati un Sergejs Lazarevs.

Tāpat atklāšanas koncertā uzstājās arī Maksims Galkins, Valērijs Leontjevs, Soso Pavliašvili, Sofiko, Intars Busulis, Viktorija Daineko, "Band Eros", Ani Lorak, Maikls Mironenko, "A Studio" un "Otpetije Mošenņiki".

Vakara vadītāji bija Lera, Sergejs Lazarevs, Ksenija Sobčaka un Timurs Radrigess.

Šogad starptautiskajā jauno izpildītāju konkursā "Jaunais vilnis" piedalīsies kopumā 17 dalībnieki, kas pārstāvēs Armēniju, Baltkrieviju, Vāciju, Gruziju, Izraēlu, Itāliju, Kazahstānu, Kanādu, Kirgizstānu, Maķedoniju, Ukrainu, Somiju un Latviju.

Starptautiskā jauno izpildītāju konkursa "Jaunais vilnis 2008" žūrijā ir Igors Krutojs, Raimonds Pauls, Maks Fadejevs, Igors Nikolajevs, Konstantīns Meladze, Leonīds Agutins, Valērijs Meladze, Valērija, Nikolajs Baskovs, Laima Vaikule un Fjodors Bondarčuks.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV