Svētdiena, 22.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Maigurs, Mārica, Māris;

Augustā Busulis sniegs atskaites koncertus Latvijas Nacionālajā operā

easyget.lv, 24.07.2008. 12:35 | komentāri (2)

Koncertos Operā tiks izpildītas ne tikai dziesmas no jaunā albuma „KИNO” , bet Intars dziedās arī populārākās un atmiņā visvairāk palikušās dziesmas no muzikālajiem projektiem (Cabaret, Viva La Bomba, u.c.), kuros viņš ir piedalījies. Tādēļ šie koncerti nosaukti par atskaites koncertiem.
Augustā Busulis sniegs atskaites koncertus Latvijas Nacionālajā operā
Koncerta laikā tiks radītas četras dažādas muzikālas vides, kuras atšķirsies tehniskajos risinājumos, dekorācijās un Intara uzrunās.

Viss sāksies 50 gadu dzirkstošā svinga noskaņās, kas palīdzēs „uzzīmēt” Intara ceļu līdz džezam ar temperamentīgām lielā orķestra improvizācijām.

Otrais muzikālais bloks būs par dzīves pabērniem, kuri kā jau visi cilvēki alkst uzmanības, mīlestības, kāda glāsta. Pāreja uz intīmu akapela dziedājumu izpildot balādes, kurās tiek aizskarta vientulības, neatbildētas mīlestības un šūpuļdziesmu tēmas.

Trešajā daļa, kad ausīs rīts, sētas pašpuikas izveido daudzkrāsainu īsfilmu kolāžu. Kuru laikā klausītājiem būs iespēja dzirdēt jau iemīlētās dziesmas „Brīvdiena”, „Davai, davai”,  „Gonki” no jaunā albuma „KИNO”. Kino tā ir cilvēku paralēlā dzīve. Katra dziesma ir kā īsfilma, ko, saliekot kopā, var ieraudzīt pilnmetrāžas filmu...

Pēdējā ceturtajā daļā apvienojas iepriekšējo trīs daļu noskaņas. No džeza un tam raksturīgajām improvizācijām līdz visiem pazīstamiem hītiem, kurus kopā varēs arī uzdziedāt.  

Intars dziedās dziesmas 5 valodās un spēlēs arī trombonu.

Pateicoties Lieldraugam DnB NORD Bankai, koncertu laikā ir gaidāms pārsteigums, kura radīšanai sagaidām skatītāju atraktīvu iesaistīšanos.

Atskaites koncertu muzikālais direktors ir Kārlis Lācis un koncertu režisors Viktor Runtulis.

Uz šo brīdi biļetes pieejamas uz 2. augusta koncertu, 1. augusta koncerts Latvijas Nacionālajā operā ir izpārdots.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV