Svētdiena, 22.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Maigurs, Mārica, Māris;

Rudenī gaidāma vērienīga Igo 30 gadu radošās jubilejas koncertturneja

LETA, 24.07.2008. 16:00

No septembra līdz decembra sākumam visā Latvijā notiks mūziķa Igo koncertturneja, kas veidota par godu mākslinieka 30 darbības gadiem uz skatuves.
Koncertturnejā notiks 12 koncerti Latvijas pilsētās un noslēguma koncerts Rīgā, informē Igo mūzikas menedžmenta pārstāve un tūres koordinatore Daina Kalniņa.

Turneja tiks atklāta 19.septembrī ar koncertu Liepājas Olimpiskajā centrā. Tūre turpināsies ar koncertiem Balvos, Kuldīgā, Preiļos, Ķekavā, Valmierā, Talsos, Brocēnos, Jelgavā, Jēkabpilī, Rēzeknē, Madonā. Igo koncerttūre noslēgsies 3.decembrī ar lielkoncertu "Arēnā Rīga".

Koncerti reģionu pilsētās būs daļēji akustiski un klusināti. Šīs turnejas koncertu pirmajā daļā mākslinieks īpaši atskatīsies uz pirmajām divām savas daiļrades desmitgadēm, bet otrajā Igo pievērsīsies saviem pēdējo gadu aktuālākajiem hītiem.

Katrā no koncertiem plānots kāds īpašs viesis, ar ko Igo kopīgi muzicējis savas skatuves karjeras laikā. Viesu statusā būs gan grupas "Remix", "R.A.P.", "Putnu balle" un "Melo M", gan mūziķi Zigmars Liepiņš, Andris Ērglis, Ladybird, Ieva Kerēvica, Fēlikss Ķiģelis, Jolanta Gulbe un Heini Vaikmaa. Rīgas koncertā piedalīsies visi reģionu koncertos piedalījušies mākslinieki. Īpašie viesi izpildīs gan duetus kopā ar Igo, gan arī savu oriģinālrepertuāru.

Patlaban Igo Latvijas mūzikas dzīvē iesaistās ne tikai kā vairākās paaudzēs labi pazīstams un iecienīts dziesmu autors un dziedātājs, bet darbojas arī kā režisors, producents un vada uzņēmumu SIA "Igo mūzikas menedžments", kas organizē muzikālus pasākumus, tostarp arī labdarības koncertus un nodarbojas ar citu mūziķu administrēšanu.

No 2007.gada 2.novembra Latvijas Radio pirmajā programmā Igo vada autorraidījumu "Izvēlies un stāsti".

Koncertturnejas organizatori ir "Igo mūzikas menedžments".
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV