Svētdiena, 22.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Maigurs, Mārica, Māris;

Pēc pirmās konkursa "Jaunais vilnis 2008" dienas Dons ierindojas ceturtajā vietā

LETA, 25.07.2008. 09:45 | komentāri (3)

Pēc pirmās starptautiskā jauno izpildītāju konkursa "Jaunais vilnis 2008" dienas Latvijas pārstāvis Dons ar 112 punktiem ierindojies ceturtajā vietā.
Pēc pirmās konkursa "Jaunais vilnis 2008" dienas Dons ierindojas ceturtajā vietā
Visvairā punktu - 119 - konkursa pirmajā dienā ieguva Itālijas pārstāvis Alessandro Ristori.

117 punktus ieguva gan Krievijas dziedātāja Irisa, gan arī Gruziju pārstāvošais duets "Giorgia", kurā dzied Mariama un Rati.

Piektajā vietā ar 111 punktiem ierindojies Kirgizstānas dziedātājs Omārs.

Pirmajā konkursa dienā tā dalībnieki izpildīja pasaules hitus.

Šodien, konkursa otrajā dienā, dalībnieki izpildīs savas valsts hitus.

Kā jau ziņots, šogad starptautiskajā jauno izpildītāju konkursā "Jaunais vilnis" piedalāsies kopumā 17 dalībnieki, kas pārstāv Armēniju, Baltkrieviju, Vāciju, Gruziju, Izraēlu, Itāliju, Kazahstānu, Kanādu, Kirgizstānu, Maķedoniju, Ukrainu, Somiju un Latviju.

Konkursa žūrijā ir Igors Krutojs, Raimonds Pauls, Maks Fadejevs, Igors Nikolajevs, Konstantīns Meladze, Leonīds Agutins, Valērijs Meladze, Valērija, Nikolajs Baskovs, Laima Vaikule un Fjodors Bondarčuks.

Šogad starptautiskajā jauno izpildītāju konkursa "Jaunais vilnis 2008" pārraides skatāmas telekompānijas LNT un "TV5" kanālos.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV