Svētdiena, 22.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Maigurs, Mārica, Māris;

Nakts diskotēka Dzintaru pludmalē noritējusi samērā mierīgi

LETA, 27.07.2008. 20:08

Pagājušajā naktī konkursa "Jaunais vilnis" laikā diskotēka Dzintaru pludmalē noritējusi samērā mierīgi.
Kā informē Jūrmalas ātrās palīdzības valdes priekšsēdētājs Uldis Ciekurs, pie mediķiem, salīdzinot ar pirmo konkursa nakts pasākumu, vērsies lielāks skaits cilvēku, jo arī pasākumu apmeklētāju bijis vairāk.

Kopumā pie mediķiem pagājušā naktī pasākuma laikā vērsušies 28 cilvēki, no kuriem tikai viens hospitalizēts. Uz slimnīcu nogādāts kāds 15 gadus vecs jaunietis ar durtām brūcēm mugurā un rokā. Trauma iegūta, iespējams, no stikla, bet tā nav dzīvībai bīstama. Pārējie sūdzējušies par nobrāzumiem, sasitumiem, gremošanas traucējumiem u.tml.

Ciekurs norādīja, ka pasākumā varēja vērot lielu skaitu jauniešu, kas bijuši alkohola reibumā.

Savukārt Jūrmalas pilsētas policija norādīja, ka nakts viņiem esot bijusi mierīga, bet sīkāku informāciju par iespējamiem incidentiem solīja sniegt rīt.

Arī konkursa "Jaunais vilnis" organizētāji norādīja, ka pasākums bijis izdevies un nekādi incidenti neesot notikuši.

Naktī uz 26.jūliju Dzintaru pludmalē notikušās diskotēkas laikā pārdoti dzērieni no stikla pudelēm. To apliecināja arī Dzintaru koncertzāles direktors Andrejs Kondratjuks, solot, ka vakar visiem tirgotājiem tiks izteikti brīdinājumi un šāda situācija vairs neatkārtosies.

Lai arī apsardzes darbinieki brīdinājuši bārmeņus, ka dzērienu tirdzniecība stikla pudelēs šāda veida pasākumos ir aizliegta, šie aizrādījumi nav ņemti vērā.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV