Svētdiena, 22.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Maigurs, Mārica, Māris;

Veiksmīgi aizvadīti pirmie divi "Prāta vētras" koncerti Latvijā

LETA, 28.07.2008. 15:45 | komentāri (3)

Jelgavā un Preiļos veiksmīgi aizvadīti pirmie divi grupas "Prāta vētra" koncerttūres "Tur kaut kam ir jābūt" koncerti, informē "Prāta vētras" menedžere Džina Kārkliņa.
Veiksmīgi aizvadīti pirmie divi "Prāta vētras" koncerti Latvijā

Ar koncertu Jelgavā, kas notika 24.jūlijā, oficiāli tika atklāta grupas koncerttūre, kas šovasar ieplānota kopumā piecās Latvijas pilsētās.

Kārkliņa minēja, ka "Prāta vētras" koncertu Jelgavā Lielupes pļavā pretī Jelgavas pilij bija ieradušies vērot vairāk nekā 10 000 cilvēku, savukārt Preiļos, kur koncerts notika sestdien, 26.jūlijā, bija vairāk nekā 6 000 skatītāju.

Grupas menedžere norādīja, ka koncerti abās pilsētas nedaudz atšķīrās, jo Jelgavā koncerts esot bijis svinīgāks, bet Preiļos bijusi siltāka un emocionālāka publika.

Jau ziņots, ka "Prāta vētras" koncerttūre pa Latvijas pilsētām seko pēc grupas maijā izdotā albuma " Tur kaut kam ir jābūt", kurš pēc skaita ir devītais grupas albums. Jaunais grupas albums klajā nāca pēc trīs gadu pārtraukuma.

"Prāta vētras" koncerttūre Latvijā turpināsies jau 1.augustā, kad koncerts notiks Ventspilī. 7.augustā koncerts paredzēts Valmierā, bet grupas koncerttūre noslēgsies ar koncertu Mežaparka lielajā estrādē 9.augustā.

"Prāta vētras" koncerttūres iesildītāji ir grupa "Astro'n'out" un dīdžejs Artūrs Mednis no apvienības "Jaffa Rīga".

Jelgavas koncerta fotoreportāža: http://www.easyget.lv/muzika/read/8200/

Jelgavas koncerta video apskats: http://www.easyget.lv/video/110/

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV