Svētdiena, 22.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Maigurs, Mārica, Māris;

Prāta Vētras koncerttūrē atlikuši vēl tikai 3 koncerti!

easyget.lv, 30.07.2008. 12:18

Prāta Vētras koncerttūrē "TUR KAUT KAM IR JĀBŪT" atlikuši vairs tikai 3 koncerti, kuros iespējams dzirdēt grupas sniegumu. Šonedēļ tūres koncerts notiks 1.augustā Ventspilī un jau šodien Reņķa dārzā tiek uzsākta koncerta skatuves uzbūve. Pēc viesošanās Ventspilī, Prāta Vētru vēl varēs redzēt vēl tikai Valmierā (7.08) un tūres noslēguma koncertā Rīgā, 9.augustā, Mežaparka Lielajā estrādē.
Organizatori informē, ka arī Ventspilī, apmeklētāju ērtībai, plānoti satiksmes ierobežojumi: 1.augustā jau no plkst.18.00 pilsētā būs slēgta Sporta iela posmā no Olimpiskā centra „Ventspils” ieejas līdz Strēlnieku ielai. Autotransporta novietošanai būs pieejami stāvlaukumi Reņķa dārza tuvumā, Olimpiskā centra „Ventspils” stāvlaukums Olimpiskā, pats Reņķa dārza stāvlaukums, kā arī atļautās transporta novietošanas vietas uz Pētera ielas.

Koncerts Reņķa dārzā sāksies jau plkst.20.30, ieeja no plkst.18.30. Koncerta teritorijā būs 3 ieejas – no Reņķa dārza stāvlaukuma puses, no Kuldīgas ielas un no Sporta ielas. E-biļešu īpašniekiem ieeja plānota no Reņķa dārza autostāvvietas puses.

Joprojām visās Biļešu Servisa kasēs ir iespējams iegādāties biļetes uz Ventspils koncertu – to cena – sākot no 15 latiem stāvvietās. Pasākuma dienā pirms koncerta norises biļetes varēs iegādāties arī kasēs pie Reņķa dārza ieejas.

Organizatori lūdz visus apmeklētājus pievērst uzmanību koncerta ieejas biļetēs norādītajiem nosacījumiem un ierobežojumiem. Jau ziņojām, ka pasākuma teritorijā būs aizliegts ienest lietussargus. Tas tiek darīts drošības apsvērumu dēļ un lai lietus gadījumā atvērtie lietussargi netraucētu cilvēkiem baudīt koncertu. Ja tomēr lietus līs, apmeklētāji tiek aicināti ņemt līdzi lietusmēteļus vai jakas. Lietusmēteļus pietiekošā daudzumā būs iespēja iegādāties arī pasākuma norises vietā.

Bērni vecumā līdz 6 gadiem (ieskaitot) pasākumu drīkst apmeklēt bez maksas, vecāku pavadībā. Tā kā pasākums ilgs līdz plkst.24.00, jaunieši vecumā līdz 16 gadiem pasākumu drīkst apmeklēt pieaugušo pavadībā.

Koncerts Ventspilī ir jau trešais no pieciem tūres "TUR KAUT KAM IR JĀBŪT" koncertiem. Pēc viesošanās Ventspilī, Prāta Vētru vēl varēs redzēt Valmierā (7.08) un tūres noslēguma koncertā Rīgā, 9.augustā, Mežaparka Lielajā estrādē.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV