Svētdiena, 22.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Maigurs, Mārica, Māris;

7.septembrī Dzintaru koncertzālē uzstāsies Jānis Stībelis

easyget.lv, 07.08.2008. 16:05 | komentāri (1)

7.septembrī Dzintaru koncertzālē uzstāsies dziedātājs Jānis Stībelis ar savu grupu. Kopā ar viņu draudzīgā gaisotnē muzicēs vairāki viesi – „City Jazz Big Band” 16 cilvēku sastāvā, Normunds Rutulis, Andris Ērglis, Intars Busulis, Arnis Mednis un Amber.

Jānis Stībelis (viņš arī Jay Stever) nenoliedzami ir viens no spilgtākajiem dziedātājiem Latvijas populārās mūzikas nozarē. Ar mūziku saistīts jau no agras bērnības, laika gaitā viņš ieguvis ievērojamu atzinību un plašu klausītāju loku, ne tikai dzimtenē, bet arī tālu ārpus tās robežām.

Koncerta programmas pirmajā daļā dzirdēsim Reja Čārlza, Frenka Sinatras un citu mūzikas leģendu dziesmas Jāņa Stībeļa un „City Jazz Big Band” izpildījumā, pēc tam dziedātājs kopā ar pavadošo grupu priecēs Dzintaru koncertzāles apmeklētājus ar savām visu laiku populārākajām un publikas iemīļotākajām dziesmām – „Brown eyes”, „Ļubov nastala”, „Glāze piena” un citām. Interesantu pārsteigumu skatītājiem būs sagatavojuši koncerta viesi – viņi izpildīs Jāņa Stībeļa dziesmas savā interpretācijā, piešķirot tām neparastu skanējumu.

7.septembrī ikviens tiek aicināts izbaudīt saulainās vasaras pēdējos mirkļus, pavadot lielisku vakaru muzikālās noskaņās un sirsnīgā atmosfērā Dzintaru koncertzālē.

Biļetes uz koncertu nopērkamas visās „Biļešu Servisa” tirdzniecības vietās, kā arī internetā -www.bilesuserviss.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV