Svētdiena, 22.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Maigurs, Mārica, Māris;

“Prāta Vētras” jaunais albums saņem dubultplatīna statusu

easyget.lv, 10.08.2008. 18:28 | komentāri (3)

Kā jau portāls easyget.lv ziņoja, sestdien, mirkli pēc pusnakts ar uguņošanu noslēdzās grupas Prāta Vētra iespaidīgā koncerttūre “Tur kaut kam ir jābūt”.
“Prāta Vētras” jaunais albums saņem dubultplatīna statusu

Pēc koncerta grupas menedžments paziņoja, ka grupa par albumu “Tur kaut kam ir jābūt” ir saņēmusi dubultplatīna statusu (18 000 kopijas).

Aija Auškāpa, grupas menedžere saka: ”18 tūkstoši CD kopiju un 83,5 tūkstoši skatītāju ir skaitļi, kas runā paši par sevi. Mēs esam lepni un gandarīti par paveikto un pateicamies visiem, kuri palīdzējuši piepildīties mūsu cerībām un realizēt dažbrīd pārdrošās idejas. Tādi koncerti kā vakar Mežaparkā liek ar jaunu sparu un enerģiju pieņemt nākamos izaicinājumus, jo pierāda, ka iespējams ir viss!”

Grupas koncerttūres producents Mārcis Gulbis (UNTITLED) atzīst: “Šī tūre nenoliedzami bija šīs vasaras izaicinājums gan grupai, gan organizatoriem, gan visiem realizētājiem, kas iesaistījās tūres piecu koncertu organizēšanā. Varu droši teikt – mēs tikām ar uzdevumu galā godam un pateikt lielu “Paldies” ikvienam no tiem daudziem simtiem cilvēku, kas piedalījās projekta realizācijā. Domāju, ka apmeklētāju atzinība un novērtējums ir pierādījums tam, ka Latvijā skatītājus interesē augsta līmeņa un pasaules kvalitātes koncerti. Tagad mēs esam pārliecinājušies, ka mums ir komanda, kas spēj realizēt vispārdrošākos sapņus!”

Kā ziņots, maijā pēc trīs gadu pārtraukuma klajā nāca "Prāta vētras" jaunais studijas albums "Tur kaut kam ir jābūt", kurš pēc skaita ir nu jau devītais grupas albums. 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV