Svētdiena, 22.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Maigurs, Mārica, Māris;

Līdz šā gada beigām "Prāta vētra" publiskus koncertus Latvijā neplāno

LETA, 17.08.2008. 16:29

Neskatoties uz to, ka šovasar "Prāta vētras" koncerttūres "Tur kaut kam ir jābūt" koncerti vairākās pilsētās bija plaši apmeklēti, grupa līdz šā gada beigām Latvijā ar publiskiem koncertiem neplāno uzstāties.
Līdz šā gada beigām "Prāta vētra" publiskus koncertus Latvijā neplāno
"Prāta vētras" menedžmenta pārstāve Džina Kārkliņa norādīja, ka šobrīd jau tiek strādāts pie vairākām idejām, kuras tikšot pilnveidotas nākamajā gadā.

"Paralēli jauno ideju realizēšanai notiks darbs pie koncerttūres "Tur kaut kam ir jābūt" noslēguma koncerta ieraksta DVD izveidošanas, kura izdošana plānota vēlā rudenī. Tāpat grupa turpinās iesākto darbu pie albuma angļu un krievu versijām, kuru izdošana Krievijā un Eiropā varētu notikt šā gada beigās vai nākamā gada pavasarī, kam sekos koncertu sērija valstīs, kurās albums iznāks," minēja Kārkliņa.

Jau ziņots, ka "Prāta vētras" koncerttūres "Tur kaut kam ir jābūt" noslēguma koncertu Mežaparka Lielajā estrādē 10.augustā apmeklēja 45 000 fanu un interesentu. Tādējādi šis koncerts kļuva par apmeklētāko koncertu ne vien šovasar, bet Latvijas populārās mūzikas vēsturē kopumā.

Pirms trim gadiem uz "Prāta vētras" koncertu Mežaparkā pulcējās vairāk nekā 40 000 klausītāju, bet šovasar visvairāk - aptuveni 32 000 - klausītāju līdz šim bija apmeklējuši grupas "Metallica" koncertu Rīgā.

Maijā pēc trīs gadu pārtraukuma "Prāta vētra" klajā laida savu jaunāko studijas albumu "Tur kaut kam ir jābūt", kurš pēc skaita ir nu jau devītais grupas albums.

Grupas solists Renārs Kaupers albuma prezentācijā atzina, ka grupai sen nav bijis albuma, kurā ir iekļautas dziesmas tikai latviešu valodā. Tāpat grupas dalībnieki norādīja, ka jaunais albums "Tur kaut kam ir jābūt" ir kā triloģijas pirmā daļa. Turpinājums iesāktajam darbam būs albumi krievu valodā un angļu valodā.

Tuvākā grupas "Prāta vētra" uzstāšanās paredzēta 6.septembrī festivālā "GreenFest" Kazahstānas pilsētā Almatā, informēja Kārkliņa.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV