Svētdiena, 22.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Maigurs, Mārica, Māris;

Leģendārais taustiņinstrumentālists Kīts Emersons aizrauj koncerta apmeklētājus ar nepārstpējamo talantu

easyget.lv, 24.08.2008. 15:30

Vakar, 23.augustā uz Rīgas Kongresu nama skatuves ar ekskluzīvu koncertu mūzicēja progresīvā roka leģenda un supergrupas Emerson, Lake & Palmer dibinātājs Kīts Emersons ar pavadošo grupu – solo ģitāru un vokālu Marku Bonillu (Marc Bonilla), basģitāristu Toniju Pia (Tony Pia), kā arī ar bundzinieku Trevisu Deivisu (Ttravis Davis).

Koncerta apmeklētājiem tika dota iespēja klausīties un sekot līdzi vairāk kā divu stundu garam Kīta Emersona talanta atspoguļojumam, kura laikā izcilais mākslinieks spēlēja Hammond ērģeles, klavieres un pūšot mutes ermoņikas. Koncertprogrammas laikā bija apvienota klasiskās, džeza un roka mūzikas kmpozīcijas.  

Koncerta apmeklētāju vidū bija manāmi daudz izcilā tautsiņinstrumentālista daiļrades piekritēji, kuri koncerta beigās, kājās stāvot pateicās māksliniekam par izcilo muzikālo un virtuziotātes sniegumu. Daži Latvijas mūziķi izmantoja iespēju tikties ar mākslinieku un pārrunāt koncerta laikā gūtos iespaidus, vairākiem koncerta apmeklētājiem bija līdzi vecās Kīta Emersona vinila plates un diski, uz kuriem mākslinieks atstāja autogrāfus.

Latvijā mākslinieki ieradās no Igaunijas galvaspilsētas Tallinas, kur piektdienas vakarā iepriecināja sava talanta cienītājus, bet jau šovakar mākslinieks ar savu grupu dodas uz Krievijas galvaspilsētu Maskavu, kur jau tuvākajās dienās tiks iepriecināti šīs valsts iedzīvotāji.


Koncerta laikā izpildītie skaņdarbi:

Intro – IGNITION
1st  PRESENCE
WELCOME BACK

PIANO CONCERTO
BITCHES CRYSTAL
MALAMBO

TOUCH & GO
LUCKY MAN

MILES AWAY 1+2
CRUSADERS CROSS
FUGUE
MARCHE TRAIN
FINALE

THE BARBARIAN
PRELUDE TO A HOPE
FROM THE BEGINNING

HOEDOWN
TARKUS

FANFARE
NUTROCKER

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV