Svētdiena, 22.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Maigurs, Mārica, Māris;

Liepājā skanēs koncertprogramma „Noasa šķirsts”

Anda Birkenberga, 29.09.2008. 19:21

8.oktobrī pulksten 18:00 koncertcikla „Rudens mūzikas laiks” ietvaros Liepājas Latviešu biedrības namā ar savu koncertprogrammu „Noasa šķirsts” uzstāsies Kristīne Gailīte (soprāns), Antra Bigača (mecosoprāns), Krišjānis Norvelis (bass) un Silvija Deidule (klavieres)
8.oktobrī pulksten 18:00 koncertcikla „Rudens mūzikas laiks” ietvaros Liepājas Latviešu biedrības namā ar savu koncertprogrammu „Noasa šķirsts” uzstāsies Kristīne Gailīte (soprāns), Antra Bigača (mecosoprāns), Krišjānis Norvelis (bass) un Silvija Deidule (klavieres).

Šis būs jau trešais koncertcikla „Rudens mūzikas laiks” koncerts, kas turpinās klasiskās mūzikas skanējumu. Koncertprogrammā „Noasa šķirsts” piedalīsies dziedātāja Kristīne Gailīte, Antra Bigača un dziedātājs Krišjānis Norvelis, kā arī pianiste Silvija Deidule. Trīs operas solisti, kuru vārdi vairs komentārus neprasa un pieredzes bagāta (īpaši operas klasē) koncertmeistare.
Kā rāda koncertprogrammas nosaukums, šis būs koncerts, kurš sevī ietvers visdažādāko valstu un laikmetu komponistu mūziku par putniem, kukaiņiem, dzīvniekiem un rāpuļiem, tādiem kā lakstīgala, taurenis, gulbis, krauklis, pūdelis, kaķis, zirgs, murkšķis, blusa, pele, suns, krokodils, teteris, cīrulis un āzis. Programmā skanēs Kamils Sensānss, Gabriels Forē, Francis Šūberts, Ludvigs van Bēthovens, Semjuels Bārbers, Volfgangs Amadejs Mocarts, Ārons Koplends, Edvards Grīgs, Džoakīno Rosīni, Jānis Ķepītis un citi.
Biļetes Liepājas Latviešu biedrības nama kasē, cena - Ls 4, pensionāriem un skolēniem Ls 2.

Koncertu piedāvā Liepājas pilsētas Kultūras pārvalde sadarbībā ar VSIA „Latvijas koncertiem”.
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV