Svētdiena, 22.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Maigurs, Mārica, Māris;

"Islande Hotel" viesnīcā koncertēs dziedātājs AIVO

Gatis Lazdāns, 02.10.2008. 15:58 | komentāri (12)

Rīt 3.oktobrī "Islande Hotel" viesnīcā koncertēs dziedātājs AIVO, kurš izpelnījies atzinību ar piedalīšanos dažādos valsts un starptautiskos konkursos un festivālos
"Islande Hotel" viesnīcā koncertēs dziedātājs AIVO
Rīt 3.oktobrī "Islande Hotel" viesnīcā koncertēs dziedātājs AIVO
Kā jaunās profesionālās mūziķu paaudzes mākslinieks dziedātājs AIVO atzinību ir izpelnījies ar piedalīšanos dažādos valsts un starptautiskos konkursos un festivālos, kur paspējis uzkrāt vērienīgu pieredzes bagāžu. Tā, piemēram, piedaloties konkursos „Suvalki” Polijā un „Druskininku Vasara” Lietuvā, pirmajā no tiem viņš ieguva godalgoto pirmo vietu, savukārt „Druskininku Vasara” – otro vietu. Dziedātājs AIVO kļuva arī par Kazahstānas konkursa laureātu, iegūstot radioklausītāju simpātijas balvu kā visperspektīvākais jaunais dziedātājs. 2006. gadā AIVO devās uz konkursu „Young Stars” Lielbritānijā, kā rezultāti pārsteidza ne tikai tuviniekus un Latvijā palikušos līdzjutējus, bet arī pašu mūziķi, šajā prestižajā konkursā iegūstot pirmo vietu.
Drīz vien dziedātājs AIVO kļūst par pirmo "Mediaskala Records" pārstāvēto mākslinieku Baltijā, kuram aizsākas sadarbība ar pasaulslaveno zīmolu Ed Hardy, kas ir viens no iecienītākajiem apģērbiem pasaules slavu guvušiem mūziķiem.
Dziedātājs AIVO jau paguvis uzstāties kopā ar tādiem atzītiem mūziķiem Latvijā kā konkursa „Sony Jazz Stage” Grand Prix ieguvēju Jūliju Zakirovu, dziedātājiem Jāni Stībeli, Ievu Kerēvicu u.c.
Dziedātājs AIVO ciena Hērbija Henkoka muzikālo daiļradi, taču tehnikas paņēmienus dziedātājs mācās, klausoties Kristīnas Agileras, Vitnijas Hūstones, Krega Deivida, Džeimsa Beneta, Šeina Varda un citu dziedātāju izpildītās dziesmās.
Šobrīd dziedātājs AIVO strādā pie sava pirmā video klipa dziesmai “Bring That World Back”. Dziesmas ideja ir par cilvēkiem, kuri savas bezatbildības dēļ ir noveduši sevi un pasauli līdz pašiznīcināšanās slieksnim. Tā ir kā ceļojums, kuras laikā iespējams iztēloties pasauli tādu kāda tā bija iepriekš, aicinot katru no mums novērtēt un atzīt vietu no kurienes nākam, kur esam auguši un veidojušies par personībām!
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV