Svētdiena, 22.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Maigurs, Mārica, Māris;

Rīgā koncertēs "Buena Vista Social Club" dīva Omara Portuondo

Dace Baltabola, 03.10.2008. 11:32

7.decembrī Arēna Rīga amfiteātrī notiks šā gada emocionālākais "Positivus Music" koncerts.
Rīgā koncertēs "Buena Vista Social Club" dīva Omara Portuondo
Omāra šogad svin savu sešdesmito karjeras gadskārtu un ir izdevusi jaunu solo albumu Gracias. Albumā Gracias dzirdamas dziesmas, kuras Omāra ir sapņojusi izpildīt savas bagātās un garās mūziķes karjeras laikā.
1996.gadā, kad aukstā kara dēļ kubiešu mūzika bija atrauta no Rietumu mūzikas pasaules un par to neviens neko nezināja, vairāki slaveni mūziķi apvienojās, ierakstīja improvizāciju albumu un izveidoja Buena Vista Social Club. Tieši tad Omāra pievienojās projektam, kur dziedāja duetā ar nu jau aizsaulē aizgājušo Ibrahim Ferrer. Tieši Omāra šobrīd ir atpazīstamākā no šīs apvienības dalībniecēm, kura turpina savu mūziķes gaitas.
Koncerts Rīgā būs ceļojums mākslinieces bagātajā un vairāk nekā pusgadsimtu garajā mūziķes karjerā.
Biļetes uz koncertu no 3.oktobra būs nopērkamas Biļešu Serviss kasēs visā Latvijā un internetā www.bilesuserviss.lv. Biļetes maksās no Ls 15 līdz Ls 35. Būs pieejamas arī ekskluzīvas biļetes pie galdiņiem. Šo biļešu cena – Ls 70, kurā iekļauta ne tikai koncerta biļete, bet arī uzkodas, augļu plate, pudele rozā šampanieša, saldais ēdiens, ūdens.

 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV