Svētdiena, 22.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Maigurs, Mārica, Māris;

Šodien sākas biļešu tirdzniecība uz koncertuzvedumu "Kapteiņa stāsti"

Anda Birkenberga, 08.10.2008. 14:31

Šodien sākās biļešu tirdzniecība uz Zigmara Liepiņa koncertuzveduma "Kapteiņa stāsti", kura pirmatskaņojums būs 8.novembrī pulksten 19:00 Liepājas Olimpiskajā centrā.
Kā jau iepriekš ziņojām šobrīd norit aktīvi darbi pie "Latvijai – 90" veltītā Zigmara Liepiņa koncertuzveduma "Kapteiņa stāsti" (režisors Viktors Runtulis), kurā lielu artavu devuši arī liepajnieki. Un tieši šodien, mēnesi pirms pirmatskaņojumiem, 8.oktobrī tiek uzsākta biļešu tirdzniecība uz 8.novembra koncertuzvedumu "Kapteiņa stāsti".

Zigmara Liepiņa koncertuzvedumā "Kapteiņa stāsti" pilnīgi jaunus muzikālus sajūtu atspoguļojumus saklausīja Liepājas dzejnieki: Olafs Gūtmanis, Sandra Vensko, Gunta Šnipke, Ineta Stadgale un Jānis Hvoiskis, bet izspēlēs mūziķi: Ivo Fomins, Andris Ērglis, Edijs Šnipke, Aivars Brīze, Igo un Intars Busulis, Ivars Cinkuss, Niks Matvējevs un Ginta Ēķe, kā arī kvarteti "Lady’s Sweet" un "Getting started". Savukārt muzikālo skanējumu nodrošinās mūziķa un komponista Jāņa Strazda instrumentālā grupa un Liepājas simfoniskā orķestra mūziķi. Ar savu muzikālo sniegumu klausītājus priecēs arī mūsdienu tautas mūzikas grupa "Rīsa zvejnieki".

Biļetes uz koncertuzvedumu ir pieejamas „Biļešu paradīzes” kasēs, cenas no Ls5 līdz Ls15.



» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV