Svētdiena, 22.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Maigurs, Mārica, Māris;

Džeimss Blants Rīgā!

Dace Baltabola, 10.10.2008. 09:47 | komentāri (4)

"Positivus Music" nākamā gada 16. februārī, dažas dienas pēc Valentīndienas svētkiem, "Arēnā Rīga" rīkos šobrīd slavenākā britu dziesminieka un izpildītāja Džeimsa Blanta koncertu.
Džeimss Blants Rīgā!

Dzeimss Blants ir angļu dziedātājs un dziesmu rakstnieks, kuram 2005.gadā debijas albuma hits "You’re Beautiful" atnesa milzu popularitāti visā pasaulē. Viņš pārstāv popmūzikas un pieaugušo liriskās mūzikas stilu. Bez vokāla mūziķis spēlē arī vairākus mūzikas instrumentus. Viņš pēc ilgiem gadiem kļuvis par pirmo britu pārstāvi kā pirmās vieta ieguvēju Amerikas "Billboard the Hot 100". Pēdējais, kurš pirms viņa to bija izdarījis, bija Eltons Džons 1997.gadā. Labi panākumi ir bijuši arī viņa dziesmām "Goodbye My Lover", "No Bravery", "High" un "Wisemen". 2007.gadā klajā nācis viņa jaunākais studijas albums "All The Lost Souls".

Biļetes uz koncertu no 15.oktobra līdz 19.oktobrim tikai Tele2 un Zelta Zivtiņas klientiem, un www.positivus.com reģistrētajiem lietotājiem būs nopērkamas "Biļešu Serviss" kasēs visā Latvijā. Pirmo 1000 biļešu cena būs Ls 20, un tās būs speciālās Zelta Zivtiņas fanu zonas biļetes. Nākamo biļešu cena būs sākot no Ls 25 līdz Ls 45. Biļetes publiskā tirdzniecībā būs pieejamas no 20.oktobra.

Tele2 un Zelta Zivtiņas klienti uz īpašajām akcijas biļetēm var pieteikties sākot ar pirmdienu, 13.oktobri, nosūtot SMS ar vārdu "Blunt" uz numuru 1626. Pretī Tele2 un Zelta Zivtiņas klienti saņems divus apstiprinājuma kodus, kurus uzrādot "Biļešu Servisa" kasēs varēs iegādāties divas koncerta biļetes. www.positivus.com reģistrētie lietotāji, kuri būs reģistrējušies www.positivus.com līdz pirmdienai, 13.oktobrim, plkst.17:00 saņems speciālu uzaicinājuma e-pasta ziņojumu, kas būs jāuzrāda, pērkot biļeti.

"Positivus Music" nākamā gada 16. februārī, dažas dienas pēc Valentīndienas svētkiem, "Arēnā Rīga" rīkos šobrīd slavenākā britu dziesminieka un izpildītāja Džeimsa Blanta koncertu.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV