Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Sāk tirgot biļetes uz Džeimsa Blanta koncertu

Dace Baltabola, 20.10.2008. 09:25

Šodien, 20.oktobrī, publiskajā tirdzniecībā nonāk biļetes uz Džeimsa Blanta koncertu, kas "Arēnā Rīga" notiks 2009.gada 16.februārī.
Sāk tirgot biļetes uz Džeimsa Blanta koncertu

Biļetes uz koncertu būs nopērkamas "Biļešu Serviss" kasēs visā Latvijā un internetā - www.bilesuserviss.lv . Stāvbiļetes cena būs Ls 25. Pieejamas būs arī sēdvietu biļetes, kas maksās no Ls 30 līdz Ls 45.

Austrumeiropas koncerttūres laikā, kas sāksies 12.februārī Maskavā, Džeimss Blants uzstāsies arī Viļņā, Varšavā, Bukarestē, Sofijā un citur.

Džeimss Blants ir angļu dziedātājs un dziesmu rakstnieks, kuram 2005.gadā debijas albuma hits "You’re Beautiful" atnesa milzu popularitāti visā pasaulē. Viņš pārstāv popmūzikas stilu, izpaužoties gan kā dziedātājs, gan arī spēlējot vairākus mūzikas instrumentus. Viņš pēc ilgiem gadiem kļuvis par pirmo britu pārstāvi kā pirmās vieta ieguvēju Amerikas Billboard the Hot 100. Pēdējais, kurš pirms viņa to bija izdarījis, bija Eltons Džons 1997.gadā. Labi panākumi ir bijuši arī viņa dziesmām "Goodbye My Lover", "No Bravery", "High un Wisemen".
 
2007.gadā klajā nācis viņa jaunākais studijas albums "All The Lost Souls". Jau pavisam drīz, 17.novembrī, tiks izdots jaunākais singls "Love, Love, Love" no Džeimsa Blanta pēdējā studijas albuma.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV