Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Cēsu Izstāžu namā norisināsies "Ritma talka"

Linda Šlēziņa, 21.10.2008. 14:21

Sestdien, 25.oktobrī, plkst.18.30 Cēsu Izstāžu namā skanēs dažādu tautu melodiju aranžijas koncertā "Ritma talka" ar urbānā folka grupas "Gosti" piedalīšanos.
Cēsu Izstāžu namā norisināsies "Ritma talka"
Koncerts notiek cikla "Rudens mūzika" ietvaros, un tajā piedalās mūziķi Margita Zālīte (balss), Līga Celma (balss), Mārtiņš Zilberts (taustiņinstrumenti), Andis Klučnieks (flauta), Indriķis Veitners (klarnete), Viesturs Samts (sitaminstrumenti), Kristaps Pētersons (kontrabass) un Oleksijs Demčenko (trompete).

"Ritma Talka" aicina iepazīt ritma īpatnības dažādu tautu mūzikā. Programmas centrālais elements ir ritms un tā spēja pārveidoties, veidojot laikmetīgas folkloras apdares. Liela loma veltīta improvizācijai un publikas iesaistei muzikālajos notikumos. Nezaudējot skaņuraksta sarežģītību un garšu, melodijas ieceltas tām netradicionālos stilos.

Domubiedru apvienība "Gosti" tās dalībniekiem ir ne tikai darbs, bet arī brīvā laika pavadīšanas veids. Grupa dibināta 2006.gadā un piedalījusies daudzos interesantos projektos, tai skaitā dalība Jaunā Rīgas teātra izrādē "Dzīvais mironis" (režisore Māra Ķimele).

Ieejas maksa pieaugušajiem Ls 2, skolēniem, studentiem, pensionāriem – Ls 1.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV