Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Disko nakts Nr. 7 - pirmo reizi divās hallēs

Inita Zīmele, 28.10.2008. 09:41

Vēl pirms dažiem gadiem decembra sākumā tāda dabas parādība kā sniegs bija ikdienišķa parādība. Kā būs šogad - vēl sinoptiķi prognozē un astrologi zīlē. Tomēr jau septīto gadu norit kāds cits notikums, kas, atšķirībā no sniega, ir klāt ar nemainīgu regularitāti – ziemas Disko nakts.
Disko nakts Nr. 7 - pirmo reizi divās hallēs
Un pilnīgi vienalga, vai ceļā uz Ķīpsalas halli jābrien pa pūkainu sniega segu, vai jautri jālec pāri peļķēm, vai jābrīnās par joprojām zaļojošo mauriņu – šī ir vieta, kur pavadīt nakti kopības, pacilātības un kādas mistiski pozitīvas atmosfēras gaisotnē.

Sabiedrība "L Tips" garantē – ziemas Disko nakts būs arī šogad, 5. decembrī pulksten 20.00 Ķīpsalas hallē, kurā bez jau ierastā atkalredzēšanās prieka un dejām jaunības dienu elku izpildītās mūzikas pavadībā, festivālā gaidāmi jaunumi un pārsteigumi.

Galvenais no tiem – atšķirībā no ekonomikas Disko nakts nevis saraujas, bet tieši pretēji – iet plašumā! Pirmo reizi pasākuma vēsturē tiks atklāta otra Deju halle "Balsam Club", kurā būs iespējams nokļūt video diskotēkas gaisotnē.

Kā ziņots iepriekš, Disko nakts Nr. 7 īpašo viesu sarakstā būs tādi astoņdesmitajos gados atpazīstami populārās mūzikas izpildītāji kā Nik Kershaw & Band ("I Won’t Let The Sun Go Down On Me", "Wouldn’t It Be Good", "The Riddle") Jennifer Rush & All Stars Band ("The Power Of Love", "Destiny", "I Come Undone") un "Secret Service" ("Flash In The Night", "LA Goodbye", "Ten O’Clock Postman"). Kā arī pēc piecpadsmit gadiem uz skatuves atkal kopā kāps leģendārā latviešu grupu "Vaidava" ("Pusnakts stundā", "Tu būsi vēl", "Kafijpupiņas"). Grupai šī būs pirmā uzstāšanās kopš atkal apvienošanās. Disko nakts jau bijusi vieta, kur atdzimst zvaigznes, tāpēc pilnīgi iespējams vēsture atkārtosies, un apmeklētājiem būs iespēja būt par tās lieciniekiem.
    
Biļetes uz Disko nakts Nr. 7 pieejamas "Biļešu paradīze" kasēs visā Latvijā un www.bilesuparadize.lv . Ieejas biļešu cena Ls 15, tuvojoties pasākumam – dārgāk. Ir pieejamas arī VIP biļetes, to cena Ls 35. Grupu pieteikumus lūdzams veikt pa tālr. 67618 6209.

Aicinām iegādāties biļetes laicīgi un sekot līdzi informācijai www.diskonakts.lv!

Fotogrāfijā: "Secret Service"
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV