Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

"Remix" Dailes Teātrī - koncerta apskats

Sanita Konošonoka, 28.10.2008. 13:40 | komentāri (1)

... Vakar - pirmdienas vakarā Dailes teātra mazā zāle kļuva līdzīga kompaktdiskam, jo tur savu uzstāšanos sniedza grupa "Remix" – latviešu mūzikas grupa, kuru savulaik no dažādu grupu mūziķiem sakomplektēja pats Raimonds Pauls (kurš gan šoreiz darba dēļ izpalika). Uz skatuves kāpa pamatsastāvs ar Uldi Marhileviču priekšgalā, un "skaņu trakums" varēja sākties.
"Remix" Dailes Teātrī - koncerta apskats

Galerijas:

"Skaņu trakums" skiet vispiemērotākais raksturojums tam, kas priecēja mūsu ausis – instrumentākie gabali sekoja cits citam: sākumā mūs pacēla "Dienvidu vilnis", kam sekoja dziesmas "Sveiks" un "Ekskursija", kuras izpildīšanai tika pieaicināts Ivars Kalniņš. Nē, tas nebija zināmais aktieris, bet gan skaņu efektu virtuozs, kura pārziņā bija gan vis lielākās, gan mazākās bungas, zvaniņi, vēja zvani un citas noslēpumainas lietas.

Pēc trešās dziesmas "ieroči tika pielādēti" – parādījās akustiskās ģitāras un sākās "Lietus" – gluži atbilstošs vakardienas laika apstākļiem. Vēlāk uz skatuves Kāpa arī Igors Novikovs, gan Ieva Terēvica, kas kopā ar pārējiem vadīja muzikālo ekskursu cauri 90tajiem, iekāpjot "Dzeltenajās kurpēs", kas ir populārākā šīs grupas dziesma. Taču punkts uz "i" izrādījās skaņdarbs "Uz veselību" ar sulīgo „Ou-jē!" dziesmas beigās, un kļuva skaidrs, ka nekādai "Nostaļģijai" šeit vairs nav vietas (šī dziesma prorammā bija minēta pēdējā).

Vēl piebildīšu, ka atraktīvie puiši ar taurēm, kas redzami fotogrāfijās, ir zināmā grupa "Keksi", un kopumā – pasākums bija vairāk nekā izdevies – jo latviešiem, spriežot pēc "Remix" repertuāra, iekšā ir vairāk degsmes, nekā ierasts domāt.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV