Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

"Dirty Deal Cafe" notiks akustiskās mūzikas vakars

Krista Jansone, 29.10.2008. 13:09

Sestdien, 1. novembrī, plkst. 22.00 "Dirty Deal Cafe" pēc ilgāka pārtraukuma aicina uz akustiskās mūzikas koncertu, kurā klausītāju sirdis sildīs grupas "Gaujarts", "Plūme" un "Martin Confused".
"Dirty Deal Cafe" notiks akustiskās mūzikas vakars
Apvienību "Gaujarts" (izrunā: gožār) veido puiši, kuru arsenālā ir dažādi instrumenti un viņu mūzikā jaušams šis tas  gan no pasaules mūzikas, gan krievu bardu dziesmām, gan indie. Šobrīd "Gaujarts" aktīvi gatavo debijas albūmu, grupas draudzīgajam kolektīvam pievienojies ari Edgars Šubrovskis ("Hospitāļu iela").

Grupa "Plūme" par sevi saka "Kad Plūme atgriezās no jēgas meklējumiem dažādās pasaules malās, viņš saprata, ka viņam ir ko teikt. Un viņš daudz teica, un visu vēl pateiks, lai nekas nepaliktu nepateikts." Grupa tika dibināta 2006. gada februārī, tajā kopā ar ģitāristu Māri Plūmi muzicē arī Krista Peika un Aldis Strods, radot mūziku, ko paši dēvē par dvēseles rumbu, vēdisko regeju un putnu roku.

Dziedātāja, ģitārista un dziesmu autora Martin Confused radiosingli "Too Late" un "Boy Who Never Cried" radiostaciju ēterā sāka skanēt 2007.gadā. Pērn viņš piedalījās vairākos vasaras festivālos, tostarp Positivus AB festivālā, bet gada nogalē sniedza koncertus kopā ar Goran Gora. Šogad, jūlijā iznāca viņa debijas EP (minialbūms).

Ieeja no 21:00
Ieejas maksa: 3.00LVL

Interneta resursi:
http://www.martinconfused.lv/
http://martinconfused.draugiem.lv
http://plume.draugiem.lv
http://gaujarts.draugiem.lv

Fotogrāfijā: "Gaujarts"
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV