Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

"Tumsas" koncerti ir klāt

Liene Mīlgrāve, 31.10.2008. 12:48 | komentāri (3)

Jau 1. novembrī ar koncertu Liepājā sāksies "Tumsas" lielkoncertu sērija. Grupa izpildīs dziesmas no jaunā albuma "Suns", vienosies jaunos un jau dzirdētos duetos ar dažādiem viesmāksliniekiem un, protams, atskaņos arī jau labi pazīstamas dziesmas.
"Tumsas" koncerti ir klāt

Skanējumu papildinās koris "Mūza" un stīgu kvartets. Programmā piedalās vairāki viesmākslinieki: Aisha, Lauris Reiniks, Jenny May, Ance Krauze, Ivo Fomins, Ella, Olga Rajecka, Agnese Barone un citi. Savukārt Kaža, kurš līdz šim dzirdēts duetā ar Valteru vai grupas "Putnu Balle" sastāvā, uzstāsies ar savu jauno grupu, kurai tas būs pirmais publiskais uznāciens. Kopumā koncertu norisēs un sagatavošanā iesaistīti vairāk nekā 100 cilvēki.

Grupas menedžeris Mareks Bērents: "Šis ir lielākais un tehniski sarežģītākais no Tumsas līdzšinējiem koncertiem. Esmu pārliecināts, ka skatītājiem būs interesanti."

Kā ziņots jau iepriekš, īpaša loma koncertu norisē ierādīta Mārtiņa Freimaņa sunim – kucītei vārdā Pepe, kura ir gan jaunā albuma, gan koncertsērijas simbols un talismans.

Jāatgādina, ka tradicionālie Tumsas lielkoncerti tiek rīkoti ik pēc diviem gadiem un iepriekšējais "Tumsai – 15, Freimanim – 30" notika 2006. gadā, gūstot milzīgu publikas atsaucību.

Koncerti notiek šādās vietās:
1. novembris Liepāja, Liepājas Olimpiskais centrs
8. novembris Valmiera, Vidzemes Olimpiskais centrs
21. novembris Rīga, Starptautiskais izstāžu centrs Ķīpsala

Biļetes var iegādāties internetā: www.biļešuserviss.lv un "Biļešu Servisa" kasēs.
Cenas no 7 līdz 15 latiem. Tuvojoties koncertiem, biļešu cenas paaugstināsies.

Koncertsērijas organizētāji ar nožēlu paziņo, ka tehnisku iemeslu dēļ atcelts koncerts Ventspilī. Ar iegādātajām stāvvietu biļetēm var apmeklēt jebkuru citu "Tumsas" lielkoncertu. Visas biļetes arī iespējams apmainīt pret samaksāto naudu. Biļešu atgriešana veicama Ventspilī, Olimpiskajā centrā Ventspils 15., 16., 17., novembrī 18:00-20:30. Tālrunis informācijai: 29190033.


» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV