Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Grupa "Kipelov" koncertēs Rīgā

Inese Rutkovska, 31.10.2008. 17:21 | komentāri (1)

18.novembrī dubulti svētki būs smagās mūzikas cienītājiem – Latvijas dzimšanas dienā "Sapņu Fabrikā" dārdēs metāls un roks Krievijas grupas "Kipelov" izpildījumā.
Grupa "Kipelov" koncertēs Rīgā

Koncertā dzirdēsim gan par nemirstīgiem hitiem kļuvušās dziesmas, gan arī pavisam jaunas kompozīcijas.

Krievijas smagā roka un metāla klasiķi - grupa "Arija", kuras vizītkarte savulaik bija Valērija Kipelova spēcīgā balss, ilgus gadus pulcēja savos koncertos pilnus stadionus un ieņēma pirmās vietas hitparādēs. Pēc tās negaidītās šķelšanās 2002.gadā lielākā grupas mūziķu daļa nolēma apvienoties jaunā projektā ar nosaukumu "Kipelov", kas uzreiz aizsāka enerģisku un veiksmīgu radošo darbību Valērija Kipelova vadībā un savā ziņā pārņēma grupas "Arija" stafeti.

"Kipelov" koncertus aktīvi apmeklē visu paaudžu fani. Pats Valērijs Kipelovs atzīst: "Ja kādreiz tie bija pārsvarā mūsu vienaudži, tad tagad pat grūti noteikt vidējo fana vecumu, jo tas svārstās no 8 līdz 60 gadiem." Arī Latvijā netrūkst grupas cienītāju, jo labai mūzikai nav ne ģeogrāfisko robežu, ne valodas barjeras, par to noteikti pārliecināsimies koncertā Rīgā.

Valērijs Kipelovs, kam cita starpā šogad apritēja jau 50 gadi, ir viena no leģendārākajām personībām uz Krievijas smagās mūzikas skatuves. "Galvenais, vienmēr būt sirdī jaunam!" – tāds ir viņa moto, un šaubu nav, ka 18.novembrī jauni un brīvi sajutīsies arī Sapņu Fabrikas apmeklētāji.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV