Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Grupa "Čikāgas piecīši" aicina klausītājus arī uz izrādes ģenerālmēģinājumu "Arēnā Rīga"

Aija Garoza, 07.11.2008. 15:23 | komentāri (1)

Sakarā ar to, ka visas biļetes uz "Čikāgas Piecīšu" koncertiem Latvijā ir izpārdotas, taču pieprasījums ir milzīgs, grupa nolēmusi aicināt skatītājus arī uz izrādes ģenerālmēģinājumu "Arēnā Rīga".
Grupa "Čikāgas piecīši" aicina klausītājus arī uz izrādes ģenerālmēģinājumu "Arēnā Rīga"

Sākot no šodienas visās "Biļešu Paradīzes" kasēs pieejamas biļetes arī uz 18. novembra izrādes "Arēnā Rīga" ģenerālmēģinājumu plkst. 12.00 (ieeja no plkst. 11.30).

Jau informējām, ka Valsts svētku 90. gadadienai par godu, ar koncertiem Ventspilī, Liepājā, Rīgā, Madonā, Jēkabpilī un Cēsīs atgriezīsies populārais Amerikas latviešu ansamblis "Čikāgas Piecīši". Tā būs pirmā grupas uzstāšanās tūre Latvijā pēc vairāk kā 13 gadu pārtraukuma.

Tāpat kā lielajā izrādē, arī ģenerālmēģinājumā "Čikāgas piecīši" koncertos atskaņos gan visu laiku labākos hitus ("Pazudušais dēls", "Ir septiņi no rīta", "Man garšo alus", "Par mani draudziņ nebēdā", "Hei lai lī" u.c.), gan īpaši šai koncerttūrei sacerētas jaunas dziesmas. Koncertos Latvijā ar "Čikāgas piecīšiem" kopā uzstāsies bērnu ansambļi "Gaismiņa" (Liepāja), "Jūras akmentiņi" (Ventspils), "Smaidiņš" (Madona), "Ding Dong" (Jēkabpils), "Sienāzītis" (Cēsis). "Arēnas Rīga" izrādē piedalīsies "Dzeguzīte", "Knīpas un Knauķi" (Rīga), kā arī visi reģionālie bērnu ansambļi, kas kopā ar "Piecīšiem" atskaņos 3 dziesmas - "Mazais letiņš", visiem labi zināmo un mīļo "Šūpuļdziesmu jeb Saldu dusu visiem maziem latvju bērniem", kā arī piedalīsies grupas līdera un dibinātāja Alberta Legzdiņa sarakstītās dziesmas "Es taisīju karodziņu" pirmatskaņojumā.

Koncertu 18. novembrī organizē Rīgas domes Kultūras departamenta koncertorganizācija "AVE SOL" sadarbībā ar pasākumu producentu "UNTITLED".

Koncerti Latvijā notiek ar Liepājas, Ventspils, Madonas, Jēkabpils un Cēsu rajonu/pilsētu atbalstu. Lielkoncerta "Arēnā Rīga" atbalstītāji – TV3, StarFM, Delfi, MarketMedia, Rīgas Viļņi, JCDecoux un Neatkarīgā Rīta Avīze Latvijai. Koncerttūres veiksmīgai norisei palīdzējuši STRIG, Kolonna, restorāns Symposium, Relaks tūre, Baltijas apdrošināšanas nams un Lulū pica.

Ģenerālmēģinājuma ieejas biļešu cena – 7 lati.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV