Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Baltijas lielākās Jaunā gada svinības notiks "Arēnā Rīga"

Jānis Laizāns, 10.11.2008. 14:49 | komentāri (1)

Kompānija "Undercover" paziņo par šī gada lielākajām jaungada svinībām Baltijā – "New Year’s Dance Summit", kas notiks 31. decembrī no plkst. 22.00 "Arēnā Rīga".
Baltijas lielākās Jaunā gada svinības notiks "Arēnā Rīga"

Spožas, iespaidīgas un grandiozas svinības notiks kopā ar virkni pasaulē populāru deju mūzikas mākslinieku – bijušo grupas "Underworld" dalībnieku Darenu Emersonu (Darren Emerson), franču dīdžeja Deivda Guettas (David Guetta) daudzu dziesmu autoru un izpildītāju Krisu Villisu (Chris Willis), populārāko Nīderlandes jaunās paaudzes dīdžeju Mason, hip-hop zvaigzni no ASV – DJ Scratch, kā arī kopā ar Baltijas labākajiem dīdžejiem un vokālistiem.

Pasākumam "New Year’s Dance Summit" tiek gatavota īpaša Jaungada nakts programma, savukārt telpām - iespaidīga scenogrāfija. Pirmo reizi Latvijā vīdžeji strādās ar trīsdimensiju stereo attēlu. Pasākuma apmeklētāji uzvelkot speciālās 3D brilles varēs izbaudīt vēl nebijušas emocijas deju laukumā.

Pusnaktī "Arēnā Rīga" laiks apstāsies un pasākuma organizatori sola, ka Jaunais gads katram pasākuma apmeklētājam iestāsies tikai tajā brīdī, kad viņš pametīs "Arēnu Rīga".
 
Darens Emersons ir leģendārās deju mūzikas grupas "Underworld" dibinātājs, dīdžejs un producents. Tieši pateicoties "Underworld" milzīgajiem panākumiem, deju mūzikas pasaulē slavens kļuva arī viņš pats. Emersons bija grupas sastāvā no tās dibināšanas brīža, deviņdesmito gadu sākumā, līdz 2000. gadam, kad uzsāka savu solo karjeru kā dīdžejs un producents. Neraugoties uz to, tieši ar Emersona līdzdalību ir tapuši grupas "Underworld" lielākie hīti, tai skaitā albūms "Everything" ar megahītu "Born Slippy". Darens Emersons ir arī ierakstu kompānijas "Underwater Records" īpašnieks, daudzu remiksu autors, tostarp remiksējis arī "The Chemichal Brothers" un Bjork dziesmas.

Kriss Villis (Chris Willis) ir viens no šā brīža aktuālākajiem house mūzikas vokālistiem pasaulē. Viņš ir franču dīdžeja Deivida Guettas (David Guetta) vairāku dziesmu izpildītājs un autors. Villisa izpildītā kompozīcija "Love Is Gone" 2007. gadā saņēma World Music Award, savukārt šogad notiekošajā Winter Miami Conference dziesma tika atzīta par gada klubu himnu, saņemot "Best Club Anthem Of The Year". Arī pasākumā International Dance Music Award dziesma "Love Is Gone" tika atzīta par "Best House" kompozīciju. Tomēr tā nav vienīgā Krisa Villisa dziesma, kas guvusi milzīgus panākumus –  šobrīd viņa kontā jau ir piecas šādas kompozīcijas! Jaunākā no tām ir populārā "Tomorrow Can Wait"". Dziesma pašlaik atrodas pasaules mūzikas topos, tostarp arī Latvijā – Radio Capital FM – 8. vieta, Eiropas Hītu Radio – 15. vieta.

Dj Scratch ir viens no populārākajiem ASV austrumkrasta hip-hop dīdžejiem un producentiem. 2006. gadā ietekmīgais izdevums "The Source Magazine" Dj Scratch pamatoti atzina par hip hop ikonu. DJ Scratch ir trīs Grammy nomināciju īpašnieks. Viņš ir producējis dziesmas tādām hip hop leģendām, kā Busta Rhymes, EPMD's, LL Cool J's, 50 Cent un daudziem citiem.

Mason jeb īstajā vārdā Iasons Hornis (Iason Chornis) ir tikai 27 gadus vecs dīdžejs un producents no Nīderlandes. Pavisam īsā laikā viņš guvis neticami lielus panākumus un šobrīd dēvējams par vienu no Eiropas spožākajiem jaunajiem talantiem. Šādu statusu viņam nodrošina dziesma Exeeder. 2007. gadā šī kompozīcija nokļuva Lielbritānijas UK Dance Chart pirmajā vietā! Vēlāk, pievienojot Princess Superstar vokālu, kompozīcija atgriezās Lielbritānijas nacionālā mūzikas topa trešajā vietā.

Grandiozajā Jaungada pasākumā uzstāsies arī Baltijas labākie vokālisti un dīdžeji – Ignas un Deep Inc. no Lietuvas, Deivs Storms (Dave Storm) kopā ar Džeimsu Vertsu (James Werts) no Igaunijas, Bogdan Taran un Flyingmice ar Dāvi Kolbergu no Latvijas un daudzi citi.

Biļetes uz pasākumu jau tagad nopērkamas "Biļešu serviss" kasēs un Statoil degvielas uzpildes stacijās. Biļešu cena sākot no 10 Ls, tuvojoties pasākumam tās kļūs dārgākas.

Pārdošanā pieejamas arī VIP biļetes, kuru cena būs no 30 Ls. VIP viesiem būs pieejama ne tikai atsevišķa ieeja, bet arī sava deju zāle ar iespaidīgu mākslinieku sarakstu.

Iespējams rezervēt arī galdiņus gan VIP zālē, gan arī Arēnas Rīga lielajā zālē. Sīkāka informācija www.undercoveragency.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV