Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Žans Mišels Žārs Rīgā sniegs tehniski un muzikāli vērienīgu koncertu

Dace Baltabola, 11.11.2008. 12:08

Jau pavisam drīz - 23.novembrī - "Arēnā Rīga" uzstāsies slavenais elektroniskās mūzikas pionieris Žans Mišels Žārs. Mākslinieks Latvijā ieradīsies ar lielu tehnisko darbinieku skaitu, kas nodrošinās īpašas tehnikas un skatuves noformējuma uzstādīšanu koncerta arēnā.
Žans Mišels Žārs Rīgā sniegs tehniski un muzikāli vērienīgu koncertu

Pavadošais personāls Rīgā ieradīsies ar trīs autobusiem, bet tehnika tiks vesta ar trīs kravas automašīnām.  

Elektroniskās mūzikas mestrs koncerta apmeklētājus pārsteigs ar savdabīgu skatuves noformējumu, ko papildinās lieli videoekrāni, bet kvalitatīvu koncerta apskaņošanu un izgaismošanu nodrošinās speciāla gaismas, skaņas un video tehnika. Lielākā daļa koncertam nepieciešamās tehniskās ieradīsies kopā ar mūziķi no ārvalstīm.

Slavenais francūzis uz "Arēna Rīga" skatuves būs kopā ar trīs mūziķiem un vismaz 50 sintezatoriem. 23.novembra koncerts Arēnā Rīga ilgs 80 minūtes. Žans Mišels Žārs Rīgā svinēs svarīgu jubileju – 30 gadus kopš leģendārā albuma "OXYGENE" izdošanas.

Žans Mišels Žārs pasaules slavu ieguva 70.gadu otrajā pusē kā viens no Eiropas elektroniskās mūzikas pionieriem. Savā gandrīz 40 gadus ilgajā mūziķa karjerā Žans Mišels Žārs ir ne tikai laidis klajā lielu daudzumu elektronisku un mazāk elektronisku opusu, bet bijis par paraugu arī virknei sekotāju, kalpodams kā katalizators tādu muzikālo apvienību kā "Air" vai "M83" radīšanā.

Tirdzniecībā vēl ir pieejamas papildus biļetes uz Žana Mišela Žāra koncertu, kuru cena ir Ls 25. Lai apmierinātu publikas interesi, daļēji tiks atvērts "Arēna Rīga" trešais stāvs. Pieejams arī neliels skaits biļešu sēdvietām parterī un pirmā stāva tribīnēs. Biļetes uz koncertu nopērkamas "Biļešu Serviss" kasēs visā Latvijā un internetā www.bilesuserviss.lv . Biļetes maksā no Ls 22 līdz Ls 40.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV