Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

"Čikāgas Piecīši" ieradušies Latvijā un ar nepacietību gaida tikšanos ar skatītājiem

Aija Garoza, 11.11.2008. 17:38

Rīgā jau ieradušies pirmie "Piecīši" – Alberts Legzdiņš ar ģimeni un Armands Birkens. Viņus lidostā sagaidīja ansambļa dalībniece Lorija Vuda.
"Čikāgas Piecīši" ieradušies Latvijā un ar nepacietību gaida tikšanos ar skatītājiem

Satraukums par kārtējo viesošanos dzimtenē, kā arī par tuvojošos koncerttūri "Piecīšos" ir manāms, tomēr visi vienprātīgi atzina, ka ir patiess prieks atkal koncertēt Latvijā un ar nepacietību gaida redzēšanos ar Latvijas publiku: "Priecājamies jau tagad, ka atkal pulcēsim latviešus un dziedāsim kopā ar jaukiem Latvijas bērnu ansambļiem Rīgā un reģionos. Novēlam, lai visiem labi skanētu – ieskaitot mums pašiem! Uz drīzu redzēšanos izrādēs Latvijā!"

Jau informējām, ka sakarā ar to, ka visas biļetes uz "Čikāgas Piecīšu" koncertiem Latvijā ir izpārdotas, taču pieprasījums joprojām ir liels, grupa nolēmusi aicināt skatītājus arī uz izrādes ģenerālmēģinājumu "Arēnā Rīga". Visās "Biļešu Paradīzes" kasēs pieejamas biļetes arī uz 18. novembra izrādes "Arēnā Rīga" ģenerālmēģinājumu plkst. 12.00 (ieeja no plkst. 11.30, ģenerālmēģinājuma ieejas biļešu cena – 7 lati).

Valsts svētku 90. gadadienai par godu, "Čikāgas piecīši" viesosies ar satīriski liriskajām izrādēm ne tikai Rīgā, bet arī Ventspilī, Liepājā, Madonā un Jēkabpilī. Tā būs pirmā grupas uzstāšanās tūre Latvijā pēc vairāk kā trīspadsmit gadu pārtraukuma.

Koncertu 18. novembrī organizē Rīgas domes Kultūras departamenta koncertorganizācija "AVE SOL" sadarbībā ar pasākumu producentu "UNTITLED". Koncerti Latvijā notiek ar Liepājas, Ventspils, Madonas, Jēkabpils un Cēsu rajonu/pilsētu atbalstu. Lielkoncerta "Arēnā Rīga" atbalstītāji – TV3, StarFM, Delfi, MarketMedia, Rīgas Viļņi, JCDecoux un Neatkarīgā Rīta Avīze Latvijai. Koncerttūres veiksmīgai norisei palīdzējuši STRIG, Kolonna, restorāns Symposium, Relaks tūre, Baltijas apdrošināšanas nams un Lulū pica.


» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV