Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Pārcelts Omaras Portuondo koncerts

Dace Baltabola, 13.11.2008. 16:47

Iepriekš neparedzētu apstākļu dēļ uz nākamo gadu tiek pārcelts "Buena Vista Social Club" dīvas Omaras Portuondo koncerts. Paredzēts, ka koncerts nākamā gada augustā notiks Dzintaru koncertzālē. Precīzs koncerta datums tiks izziņots vēlāk.  
Pārcelts Omaras Portuondo koncerts

Nopirktās biļetes būs derīgas uz koncertu nākamgad vai citiem "Positivus Music" koncertiem. Biļetes iespējams arī nodot atpakaļ "Biļešu Servisa" kasē.

"Biļešu Servisa" kasē Kongresu namā nopirktās biļetes ir iespējams apmainīt pret Žana Mišela Žāra vai Džeimsa Blanta koncertu dārgākajām biļetēm, nepiemaksājot starpību. Uz Žana Mišela Žāra koncertu, kas notiks jau 23.novembrī, biļešu apmaiņai tiek piedāvātas sēdvietas Ls 40 zonā. Bet uz Džeimsa Blanta koncertu, kas notiks 2009.gada 16.februārī, biļešu apmaiņai tiek piedāvātas sēdvietas Ls 45 zonā.

Tāpat nopirktās biļetes varēs apmainīt pret citiem "Positivus Music" vēl neizziņotajiem koncertiem, kā arī "Positivus Festivālu", kas notiks 2009.gada 17. un 18. jūlijā Salacgrīvā.

Tiklīdz kā "Positivus Music" izziņos jaunā Omaras Portuondo koncerta datumu, esošajiem biļešu īpašniekiem būs rezervētas līdzvērtīgas sēdvietas Dzintaru koncertzālē. Biļetes būs jāsamaina "Biļešu Servisa" Kongresu nama kasē.

Biļetes pret naudu samaināmas Biļešu Serviss Kongresu nama kasē. 

Plašāka informācija pa tālruni 67284516 vai e-pastu positivus@positivus.com

"Positivus Music" atvainojas par sagādātajām neērtībām!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV