Pirmdiena, 30.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Menarda, Elma, Elna;

Grupa "Labvēlīgais tips" šonedēļ dosies uz Angliju

Inita Zīmele, 19.11.2008. 09:12

Šonedēļ grupa "Labvēlīgais tips" dosies uz Angliju, lai tur sniegtu divus koncertus, kas paredzēti kā Latvijas Valsts 90. dzimšanas dienas svētku balles Anglijā mītošajiem latviešiem.
Grupa "Labvēlīgais tips" šonedēļ dosies uz Angliju

Pasākumi notiks 21. novembrī Bradfordā, Daugavas Vanagu Fonda nodaļas Bradfordas namā, un 22. novembrī Lesteršīrā, Daugavas Vanagu Fonda nodaļas "Straumēnos". Uz pasākumu "Straumēnos" biļetes jau izpārdotas labu laiku iepriekš. Tiem, kas vēlas apmeklēt pasākumu Bradfordā, vēl nedaudz biļetes ir pieejamas www.wegottickets.com un sarīkojuma vietās.

Kopības sajūta, patriotisms, spēja pasmieties pašiem par sevi, labs garastāvoklis, labākās grupas dziesmas un dejas, dejas, dejas ir tās lietas, kas tiks piedāvātas koncertu apmeklētājiem.

Koncertus atbalsta Daugavas Vanagu Fonds, Izglītības Fonds, PBLA Kultūras Fonds, www.mbeweybridge.co.uk un www.mbeesher.co.uk. Informatīvais atbalstītājs: www.latviesi.com.

Pasākumu Bradfordā rīko Daugavas Vanagu Fonda Bradfordas nodaļa un LatRock, un  Lesteršīrā - Daugavas Vanagu Fonda Straumēnu nodaļa, LNPL un LatRock.

Organizatori brīdina - koncertu vietās kreņķi ienest stingri aizliegts.

Uz redzēšanos Anglijā – un, lūdzu, pasakiet draugiem, ģimenei un paziņām par koncertiem!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV