Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Maskavas baleta zvaigznes Ziemassvētkos dāvina izrādi "Gulbju ezers"

Inese Rutkovska, 21.11.2008. 12:55

Sniegotajā Ziemassvētku un gadumijas laikā mēs katrs ticam brīnumiem, vēlamies piedzīvot ko skaistu un neparastu, izbaudīt, kā aizraujas elpa un sirds iepukstas strauji jo strauji… 26.decembrī uz Latvijas Nacionālās operas skatuves viesosies Maskavas Pilsētas balets (Moscow City ballet) ar brīnišķu izrādi "Gulbju ezers". Izrādi katram, kas gada nogalē vēlas baudīt ko skaistu un dvēselisku.
Maskavas baleta zvaigznes Ziemassvētkos dāvina izrādi "Gulbju ezers"

Maskavas Pilsētas balets, ko 1988.gadā izveidojis Viktors Smirnovs-Golovanovs, lepojas ar vislabākajām, visizsmalcinātākajām Krievijas klasiskā baleta tradīcijām. Kopš 1989. gada šī trupa apceļojusi visu pasauli un uzstājusies Singapūrā, Filipīnās, ASV, Japānā, Kiprā, Grieķijā, Anglijā un daudzās citās valstīs. Rīgu Maskavas Pilsētas balets apciemos savas Eiropas turnejas laikā.

"Gulbju ezers" vienmēr bijusi viena no skatītāju iecienītākajām un pazīstamākajām baleta izrādēm, kas ne reizi vien bijusi iestudēta arī uz mūsu Operas nama skatuves. Krievijas dejotāju meistarība un grācija, brīnišķīgie tērpi un, protams, lieliskā Pētera Čaikovska mūzika aizraus gan rūdītus baleta mākslas mīļotājus, gan tos skatītājus, kas baletu apmeklēs tikai pirmoreiz.

Biļetes uz izrādi nopērkamas "Biļešu Servisa" un "ReklaMarket" kasēs.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV