Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Tiks uzsākta biļešu iepriekšpārdošana uz grupas "Mumiy Troll" februāra koncertu Latvijā

Liene Pundore, 23.11.2008. 19:23 | komentāri (3)

4. decembrī visās "Biļešu servisa" kasēs sāksies biļešu pārdošana uz grupas "Mumiy Troll" topošo koncertu nākamā gada 14. februārī.
Tiks uzsākta biļešu iepriekšpārdošana uz grupas "Mumiy Troll" februāra koncertu Latvijā

888 biļetes būs pieejamas ikvienam par maksimāli zemu cenu – 8 latiem. Biļešu iepriekšpārdošana sāksies no plkst. 10.00 rītā. Par akcijas cenu viena persona varēs iegādāties ne vairāk kā četras biļetes un tā attiecas uz stāvvietām un sēdvietām.

"Mumiy Troll" uzsāks jauno muzikālo gadu ar savu uzstāšanos Eiropas turnejas ietvaros. Koncerts notiks sestdien, 2009. gada 14. februārī "Arēnā Rīga", prezentējot savu jauno albumu "8".

Šajā gadā rokgrupas kreatīvās darbības rezultātā ir iznācis dubultalbums "8", kura kopējais skanējuma ilgums ir 87 minūtes. "Astotnieks" ir saņēmis lieliskas atsauksmes ne tikai no kritiķiem, bet arī no visiem tiem, kuri albumu ir iegādājušies un noklausījušies šeit Latvijā. Jaunais albums sniedz kādam aizmirstas, kādam jauniegūtas un kādam atgūtas sajūtas un iespaidus - to visu varēs redzēt grupas sniegtajā koncertā, kas iespējams neatstās vienaldzīgu nevienu.

Iļja Lugatenko par albumu: "Šī albuma unikalitāte ir tas, ka ar katru klausīšanās reizi iespējams atklāt ko jaunu ne tikai mūzikā, bet arī sevī pašā."

Mūzikas kritiķis Artēmijs Troickis: "Jaunais "Mumiy Troll" albums ir labākais krievu rokmūzikas albums kopš pēdējā grupas "Кино" ieraksta."

Neticami progresīvs un aktuāls skanējums noteikti garantē vairāk kā divu stundu garu koncerta programmu pilnu emocijām un vēlmi elpot ar pilnu krūti.

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV