Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Latvijas Nacionālais simfoniskais orķestris piedāvā vairākus Jaungada koncertus

Inguna Upīte, 26.11.2008. 17:10

LNSO šīs sezonas Jaungada koncerti 28., 29. un 30. decembrī plkst. 18:00 Lielajā Ģildē turpinās orķestra simfodžeza koncertu tradīciju. Ir sagādāts arī īpašs piedāvājums cilvēku grupām, kā arī iespēja pēc koncerta paildzināt vakara svētku noskaņu.

LNSO aicina izmantot īpašo piedāvājumu grupām – ierodoties uz koncertu vismaz 15 cilvēku grupai, biļešu cenām tiek piemērota atlaide 10%; ierodoties uz koncertu vismaz 50 cilvēku grupai, biļešu cenai tiek piemērota atlaide 20%. Biļetes ar atlaidi iespējams iegādāties Lielās Ģildes kasē. Biļešu cena pirms atlaižu piemērošanas: Ls 10 – Ls 30.

Pēc koncertiem 29. un 30. decembrī piedāvājam arī paildzināt vakara svētku sajūtu, uzkavējoties Lielajā Ģildē un, skanot fona mūzikai, iemalkot glāzi vīna vai šampanieša un baudīt vieglas uzkodas. Šo Jūsu vēlmi lūdzam pieteikt Rolandai Elertei (tel. 29120276) līdz 2008. gada 15. decembrim, pakalpojuma cena vienai personai Ls 10. 

LNSO Jaungada koncertos šoreiz skanēs populāras klasiskās mūzikas tēmas jaunos aranžējumos. Uzstāsies solisti Raimonds Pauls, Andris Ērglis, Rihards Zaļupe u.c., diriģents – Andris Veismanis.
Priecāsimies, ja gada gaišākos svētkus svinēsiet kopā ar LNSO, lai ar šo gaišumu un pacilātību sirdīs koncertos tiktos arī nākamajā gadā!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV