Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Tuvojas BEACH PARTY klubā "DEPO"

Klubs "DEPO", 01.12.2008. 12:31

Kā jau katru gadu, ziemas sākumā klubā "DEPO" notiks tradicionālā Pludmales ballīte jeb BEACH PARTY. Jau prognozējot ziemas kavēšanos, ballīte notiks vienu nedēļu vēlāk kā parasti – 13. decembrī.
Tuvojas BEACH PARTY klubā "DEPO"

Šogad šī ballīte notiks jau sesto gadu pēc kārtas, bet, ja vēl pieskaita divas reizes, kurās apmeklētāji priecājās "DEPO" priekštecī klubā "METRO", tad sanāk, ka šī būs jau astotā reize.
          
Vienā teikumā raksturojot, kas tas ir par pasākumu, varam pastāstīt, ka tā ir trakulīga, vasarīga ballīte laikā, kad ārā aiz loga ir pavisam pretēji laika apstākļi. Jau tradicionāli, spītējot salam un sniegam, apmeklētāji dodas uz visvasarīgāko klubu šajā dienā tikai peldkostīmos, lai līdz rīta agrumam dejotu kailām kājām smiltīs jautras, vasarīgas mūzikas pavadījumā.

Šogad "DEPO" trīs zālēs valdīs dažādas atmosfēras. Augšējā zālē tradicionāla regeja apskāvienos varēs laiskoties izlaižamos pludmales krēslos un ļauties kalnu saules stariem, kluba mazajā zālē palmu ēnā valdīs ragga ritmi, bet lielajā zālē skanot surf, ska un citai vasarīgai ballīšu mūzikai naskie dejotāji ar kailām pēdām palīdzēs uzkarsēt pludmales smiltis.

Par mūziku šajā naktī rūpēsies surf spēlējošā grupa no Krievijas "Woodooband", vietējās ska bandas "Kuchenbeat" un "Voiceks Voiska", Crystral Sound System un Apofeoz Sound System dj komandas, kā arī dj-i Krūms, KONE, Guntis.
 
Ieeja par 50 % lētāk, ja nāc pludmales tērpā. Par pludmales tērpiem uzskatīsim peldkostīmus, vasarīgas drēbes (šorti, mini), hidrotērpus u.t.t. - Dejas smiltīs tikai basām kājām.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV