Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Meklēšanā izsludināts Weekenda noziedznieks

Mārtiņš Fridrihsons, 02.12.2008. 14:21

Meklēšanā ir izsludināts weekenda noziedznieks - īpaši aktīva persona, kura iepriekš ir jau vairākkārt sodīta par līdzdalību noziegumu sērijā, kas saistīta ar party - nemieriem Vecrīgā ceturtdienu vakaros. No neoficiāliem avotiem ienākušas ziņas, kas apstiprina, ka aizdomās turamā persona nākotnē ir ieplānojusi pastrādāt vēl nenoteiktu daudzumu līdzīgu noziegumu! Diemžēl šīs personas ārējās pazīmes ar aculiecinieku palīdzību ir izdevies konstatēt tikai aptuveni.
Meklēšanā izsludināts Weekenda noziedznieks

Aptuvenais personas apraksts:

- smalki-platas miesas būves
- augums 1.24 – 2.32 m
- svars 43 – 132 kg
- kājas izmērs 27-49 (EUR)
- gaiši tumšas ādas krāsa
- taisni-cirtaini, īsi-gari, blondi-melni mati
- acu krāsa brūn-zila
- ar smaidu uz lūpām
- izmeklētāji vēl arī nav konstatējuši faktu – kāda dzimuma pārstāvis ir šī persona!

Pēdējo reizi persona manīta Zirgu ielā nākam no Doma Laukuma vai Līvu Laukuma puses. Persona bija ģērbusies: gaišas krāsas ūziņās, gaumīgās klikatiņās, tumšā virsjakā, iespējams ar brillēm varbūt ar cepuri, bārdas nebija.

Lūdzam atsaukties visus, kuri var sniegt jebkādu informāciju par šo personu, ierodoties ceturtdien, 4. decembrī, Radio Bārā – pasākumā Weekend Crime.

Atlīdzība garantēta!

- Bezmaksas ieeja pasākumā Weekend Crime, ceturtdien, 4. decembrī "Radio Bārā"
- House mūzikas sets no pasākuma rezidentiem.
- Iespēja fotografēties pie Weekend Criminal dēļa.
- Iespēja tikt attēlotam pie WANTED foto dēļa uz vietas Radio Bārā , kā viens no meklētākajiem weekenda noziedziniekiem nākamās nedēļas pasākumā (JAUNUMS)

Šonedēļ online raidījumā WANTED ONLINE: šīs nedēļas Weekend Crime pasākuma apskats, intervija ar Undercover Agency pārstāvi Jāni Laizānu, 20 min Guest Mix no Weekend Crime 11. decembra speciālizlaiduma viesa DJ RISE, kā arī konkursi, ziņas un mūzika stundas garumā kopā ar RATZ LUKAS un HIPP.

Ja vēlies uzdot jautājumus DJ RISE, kurš studijā būs 11. decembra vakarā, sūtiet savus jautājumus uz meetme@discoteq.lv tematā norādot "jautājums DJ RISE", un iespējams tieši Tavs jautājums tiks uzdots. Jautājumus sūtiet līdz 9. decembra rītam.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV