Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Notiks Igo radošās jubilejas koncertturnejas noslēguma koncerts

Daina Kalniņa, 02.12.2008. 15:29

No septembra līdz decembra sākumam visā Latvijā notika mūziķa Igo koncertturneja, kas veidota par godu mākslinieka 30 darbības gadiem uz skatuves. Koncertturnejas ietvaros notika četrpadsmit koncerti Latvijas reģionu pilsētās. Tūres noslēguma lielkoncerts notiks 3.decembrī "Arēnā Rīga".

Katrā no tūres koncertiem piedalījās kāds īpašs viesis, ar ko Igo kopīgi muzicējis savas skatuves karjeras laikā. Viesu statusā bija gan grupas "Remix", "R.A.P.", "Putnu balle" un "Melo M", gan mūziķi Zigmars Liepiņš, Andris Ērglis, Ladybird, Ieva Kerēvica, Fēlikss Ķiģelis, Jolanta Gulbe un Heini Vaikmaa. Rīgas koncertā piedalīsies visi reģionu koncertos piedalījušies mākslinieki.

Lielākā daļa tūres koncertu tika izpārdoti, dažās vietās tika rīkoti papildkoncerti, arī "Arēnas" lielkoncerts ir tikpat kā izpārdots, kas apliecina Igo kā vienu no iemīļotākajiem mūziķiem Latvijā. Tūres organizatori pateicas koncertu apmeklētājiem par lielo atsaucību un sirsnību, kas bija sajūtamas katrā koncertā.

Koncertturnejas organizatori - SIA "Igo mūzikas menedžments"
.
Latvijas tūri un Rīgas lielkoncertu atbalsta: tirdzniecības centrs "Mols", Restorāns "Sunny Terrace", "Europcar", Jēkabpils dome, apsardzes firma "Pentano", kompānijas "Ink idea" un "Inhouse Media", www.banketi.lv .

Informatīvie atbalstītāji: žurnāls "Marta", Latvijas Televīzija, Latvijas Radio 1, portāls Draugiem.lv, lielveikalu televīzija "Market Media", Mūzikas Video.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV