Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

"Hedonia-55" aicina uz deju nakti

Romāns (DJ Romantixx), 02.12.2008. 16:29

Sestdien, 6.decembrī, kluborāns (t.i.- klubs+restorāns) "Hedonia-55" aicina uz kārtējo deju nakti projekta "RIGA HOUSING AUTHORITY" ietvaros – par izlaiduma #7 viesi kļūs viens no diezgan nedaudzajiem nosacīti 'jaunajiem' vārdiem Latvijas House-scēnā - DJ GURETSKY.
"Hedonia-55" aicina uz deju nakti

DJ GURETSKY aizraušanās ar mūziku sākās ap 2000.gadu, pievēršoties ierakstu kolekcionēšanai, taču ar to vien nebeidzās – pēc trīs gadiem, tika iegādāts atskaņotāju komplekts un pulti, lai sāktu pastāvīgi mācīties spēlēt plates.

Kopš tā laika muzicējis daudzos privātos pasākumos.

No 2006. gada laiku pa laikam spēlējis Rīgā - diskobārā "White Lounge", "Sunset Bārā", leģendārajā "Pulkvedī" (Kuram joprojām Neviens Neraksta:), kā arī Liepājas klubā "Pablo" un Ogres "Bermudā". Piedalījies 5. Latvijas elektroniskās mūzikas festivālā "SINTĒTISKĀ SIRCAPZIŅA 2008". Viņa miksi vairākkārt skanējuši Bogdana Tarana pārraidē "Body & Soul House Session".

pēc paša vārdiem: DJ GURETSKY spēlē dažādu House mūziku, neierobežojot sevi ar kaut kādu vienu 'formātu' vai novirzienu, bet gan cenšoties veidot savas uzstāšanās eklektiskā garā, taču nezaudējot kopējo seta harmoniju.

'Namatēvu' lomās šoreiz DJ Romantixx un Mixmeistars AG.

Arī turpmāk Riga Housing Authority un "Hedonia-55" apmēram reizi mēnesī aicinās uz Īpašo Mājīgo Piedzīvojumu, kur kopā ar rezidentiem kā viesi uzstāsies dažādi - vairāk un mazāk pazīstami - taču savas kvalitātes jau apliecinājuši pašmāju dīdžeji, kas patiešām spēlē HOUSE* MUSIC.

Par iedvesmu šīs sērijas tapšanai ir kalpojušas pārdomas par t.s. 'deju kultūras' stāvokli mūsdienās, it īpaši vispārējās globalizācijas kontekstā – kā arī vēlme kaut nedaudz "savākt kopā" (let’s get together and feel allright!) visnotaļ sadrumstalotās vietējās Hausmūzikas scēnas pārstāvjus, tādejādi radot precedentu savstarpējai sadarbībai un, iespējams, raidot arī kādus pozitīvus impulsus nākotnes attīstībai - savukārt disko-ieinteresētajai publikai sniedzot ieskatu dažādu dīdžeju ‘grūva teoriju’ praktiskā realizācijā, kā arī vienkārši labus un "mājīgus" deju vakarus arī bez skaļiem aizjūras zvaigžņu nosaukumiem (kuru mārketinga radītajam spožumam, kā izrādās, nereti pietrūkst meistarības seguma, jeb – kā teica senos laikos - ne viss ir zelts, kas spīd:)
 
*)HOUSE nevis kā "progresīvs" bum-bum-bum, vai pēc paraugiem štancēts / klonēts, ritmiski organizēts un 'klubinga formātam' atbilstošs skaņu kopums - bet gan pozitīvi vibrējoša un harmoniska MŪZIKA, kuras saknes cauri gadu desmitiem iesniedzas vēl Disko-ērā – un "pēc definīcijas" sevī ietver iespēju / vajadzību pēc Brīvības, kas kaut uz brīdi kļūst pieejama ikvienam dejotājam, kurš ļaujas ritmam un "pazūd grūvā"...

Sākums 22:00. Ieeja bez maksas.

Informatīvais atbalsts: Draugiem.lv, Nightlife.lv, Easyget.lv, Ind-ex.lv, Irlaiks.lv, Soul Power, Dancebox, Body & Soul House Session, EHR Party Service.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV