Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Sākusies biļešu tirdzniecība uz Harija Ozola un Santas Zapackas koncertu

Ieva Šteinberga, 02.12.2008. 16:51

Sākusies biļešu tirdzniecība uz Harija Ozola un Santas Zapackas piecu gadu  jubilejas koncertu 2009.gada 1. martā VEF Kultūras pilī plkst. 15:00 un plkst. 19:00.

Koncertā piedalīsies  dziedātāju draugi – Andris Baltacis, Andris Kivičs, Juris Hiršs un citi mākslinieki, kuri savlaik ir sadarbojušies ar dziedātājiem.

Jubilejas koncertam ierosmi deva rudenī Rīgā, VEF Kultūras pilī notikušie divi koncerti ar lielo skatītāju atsaucību, par ko liecināja pilnā zālē un tas, ka skatītāji koncerta beigās aplaudējot cēlās kājās. Harijs Ozols apliecināja, ka spēj skatītājiem piedāvāt ļoti pārliecinošu un augstvērtīgu koncertprogrammu, kurā netrūkst ne smieklu, ne arī aizkustinājuma asaru. Par pārsteigumu dažiem saviem faniem, Harijs Ozols demonstrēja, ka spēj ne tikai radīt aizkustinošas melodijas un sirdi uzrunājošus tekstus, bet ir arī izcils parodētājs, un spēj no sirds izsmīdināt skatītājus.

Jubilejas koncertprogrammas tapšanā piedalās arī režisors Valdis Lūriņš, jubilejas koncertprogrammā skanēs visu laiku klausītāju visvairāk iemīlētās Harija Ozola dziesmas, kā arī dziesmas no jaunā albuma

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV