Pirmdiena, 30.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Menarda, Elma, Elna;

Jau šovakar notiks "Disko nakts Nr. 7"

Inita Zīmele, 05.12.2008. 09:49

Šovakar plkst. 20.00 Ķīpsalas haļļu kompleksā sāksies nu jau septītā ziemas Disko nakts.

Kā jau informēts iepriekš, šoreiz pasākumā piedalīsies Nik Kershaw & Band, Jennifer Rush & All Stars Band, grupa "Secret Service" un pašmāju atdzimusī formācija "Vaidava", kā arī diskotēku pionieri: Māris Ozoliņš, Artis Volfs, Ēriks Loks, Fredis un UFO. Šie mākslinieki un diskžokeji uzstāsies jaunajā jeb lielajā zālē.

Savukārt šī gada īpašais jaunums būs Ķīpsalas otras, vecās zāles atvēršana dejotgribētājiem. Tur tiks ierīkota videodiskotēka "Balsam Club", kurā saimniekos dīdžeji Edmunds Skuķis un Ivo Draudiņš.

Lūgts komentēt plānoto norisi, Ivo Draudziņš pastāstīja: "Esmu sarūpējis pāri par 200 videoklipiem un, kā zināms, es jau diskotēku nevadīšu viens, tāpēc apmeklētājiem nebūtu jāuztraucas par vienu un to pašu kompozīciju atkārtošanos. Galvenokārt runa ir par labi un ļoti labi zināmu 80. un 90.gadu dziesmu klipiem, kurus publikas lielākā daļa noteikti atpazīs. Neaprobežosimies, protams, tikai ar disko, bet piedāvāsim būtībā visas tā laika populārās mūzikas izlasi.

Jāatzīst, ka, meklējot videomateriālus 80.gadu dziesmām, man pašam bija virkne atklājumu un pārsteigumu, jo tajā laikā mūsu zemē TV ekrānos izdevās redzēt tikai mazu daļu no pasaules klipu klāsta. Un tos pašus pavisam reti. 90.gados jau situācija kardināli mainījās, turklāt klipu māksla kļuva aizvien daudzveidīgāka un interesantāka. Tāpēc domāju, mūsu klubiņā interesentu netrūks."

Vēl šodien pa dienu biļetes "Biļešu paradīzes" kasēs un www.bilesuparadize.lv iespējams iegādāties par Ls 15. Vakarā jau būs dārgāk.

Sīkāka informācija par festivālu www.diskonakts.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV