Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

"Radio Bārā" notiks "Weekend Crime" speciālizlaidums kopā ar DJ RISE

Mārtiņš Fridrihsons, 10.12.2008. 14:20 | komentāri (1)

Vai noziedznieks var būt labs? Vai noziedznieks var būt pozitīvs? Ir jau pierādījies - mūsu weekenda noziedznieki tādi ir visi...
"Radio Bārā" notiks "Weekend Crime" speciālizlaidums kopā ar DJ RISE

Beidzot ir pienācis brīdis, kad varam paziņot par paša pozitīvākā weekenda noziedznieka ierašanos tieši nozieguma epicentrā pasākumā Weekend Crime esot ar mums un izklaidējoties jau ceturtdienā, jau rīt, 11. decembrī, pasākums ietērpsies eleganti - emocionālās Soulful skaņās, jo uzstāsies pirmais mūsu speciālais viesis jeb Weekend Crime - sevišķais draugs DJ RISE ( FLYINGMICE ), lai patīkamā, atraisītā gaisotnē dalītos ar draugiem un faniem savas pieredzes ieguldījumā pasākuma sērijas muzikālajā skanējumā. Ap DJ RISE uzstāšanos starp draugiem, viņa faniem un daudziem, jo daudziem mūsu weekenda noziedzniekiem jau šobrīd virmo patīkamu gaidu noskaņas.

Pavisam skaidrs – šonedēļ pasākumā būs pilnīgi visi. 

Ar šo arī iesāksim pasākumu sērijas "Weekend Crime" tradīciju reizi mēnesī – katra mēneša otrajā ceturtdienā - aicināt pa vienam sevišķam pasākuma draugam – sabiedrībā iemīļotam māksliniekam. Baudām kopā šo un gaidām nākamo! Nākamā mēneša mākslinieks tiks paziņots onlain šova "Wanted Online" 18. decembra raidījuma ietvaros, no plkst. 21:00 – 22:00, multimediju portālā BOMS.LV un atgādinām, ka visa mēneša garumā, līdz pašai mākslinieka uzstāšanās reizei, tiek aprunāta šī mākslinieka karjera, daiļrade, tiek jautāti kolēģu vērtējumi par šī mākslinieka darbu, atskaņoti seti un pašu komponēta mūzika.
Atgādinām, ka varat turpināt sūtīt savus jautājumus DJ RISE, kurš 11. decembra vakarā būs dzirdams intervijā „Wanted Online” šova ietvaros. Jautājumus varat sūtīt līdz 9. decembrim uz e-pasta adresi meetme@discoteq.lv, labākie no tiem tiks uzdoti DJ RISE un atskaņoti ēterā.

Jaunums. Ja vēlies kļūt par vienu no visu laiku meklētākajiem "Weekenda noziedziniekiem", nāc uz "Weekend Crime" pasākumu, tiec atmaskots un varbūt jau nākamajā nedēļā tieši Tava fotogrāfija rotās "WANTED" foto dēli Radio Bārā.

Weekend Crime 11.decembra speciālizlaiduma programma

Audio

22:00 – 24:00 DJ Ansis Zvirgzdiņš
24:00 – 01:30 DJ RISE (Flyingmice records)
01:30 – 03:00 DJ Ratz Lukas

+ "AGGRESSIVE" Dance show

Tiekamies ceturtdien, 11. decembrī, WEEKEND CRIME, "Radio Bārā", Šķūņu ielā 17 (Ieeja no Zirgu ielas)

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV