Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Notiks labdarības koncerts bērnu rehabilitācijas centra celtniecībai

Maija Straupmane, 10.12.2008. 17:35

13. decembrī t/c "Mols" no plkst. 15:00 līdz 17:00 notiks labdarības koncerts, kura mērķis ir aicināt cilvēkus ziedot līdzekļus Latvijas Bērnu fonda rehabilitācijas centra celšanai. Kopumā rehabilitācijas centra celtniecībai nepieciešami 100 tūkstoši lati.

Labdarības koncertu organizē sieviešu saksofonu kvartets "The Green Land" sadarbībā ar Latvijas Bērnu fondu. Koncerta skatītājus ar saviem priekšnesumiem priecēs saksafonu kvartets "The Green Land" un Vadims Čerepanovs, kuri ir "Latvijas Zelta talantu" dalībnieki, kā arī Indra Klimoviča, grupas "Red Bee" soliste un dibinātāja.

Labdarības koncerta laikā visiem koncerta skatītājiem un t/c "Mols" apmeklētājiem būs iespēja parādīt savu labo gribu un ziedot līdzekļus bērnu rehabilitācijas centra celtniecībai. Visi saziedotie līdzekļi tiks ieskaitīti Latvijas Bērnu fonda kontā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV