Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

"Putnu Balle" aicina uz lielo šovu

Inita Zīmele, 11.12.2008. 11:13

Jau nākamnedēļ, 20. decembrī, plkst. 19.00 Ķīpsalas hallē būs vienreizēja iespēja redzēt grupas "Putnu Balle" lielo šovu "Es eju tālāk".
"Putnu Balle" aicina uz lielo šovu

Grupā "Putnu balle" muzicē seši jauni dziedātāji - Paula Ķiete, Līva Kalniņa, Kristiāna Stirāne, Elvijs Bušs, Kārlis Būmeistars un Valters Frīdenbergs. Par pavadījumu rūpēsies instrumentālā grupa - Mārcis Auziņš, Roberts Rasa, Anrijs Grīnbergs, Egdars Znutiņš un Oskars Kurdeko.

Koncertā paredzēts izpildīt visu gadu populārākās "Putnu balles" dziesmas, kā arī būs vairāki pirmatskaņojumi. Protams, sagaidāms arī kāds pārsteigums no dueta "Valters un Kaža" repertuāra, Paulas Ķietes neaizmirstamais balss tembrs, nedaudz Ziemassvētku sajūtas un varbūt pat atmiņas par "Dzeguzītes" laikiem. Kopā ar grupu uz skatuves kāps arī īpašie viesi – Igo, ar kuru kopā ierakstīta dziesma "No rīta", un daudzu "Putnu Balles" leģendāro hītu autors Mārtiņš Freimanis, kā arī lietuviešu grupa "4fun".

Tikko Latvijas radiostacijās nonācis grupas jaunais Ziemassvētku singls "Divi eņģeļi", kura mūzikas autors ir Gints Stankēvičs un teksta autors Guntars Račs. Dziesmu jau var noklausīties portāla draugiem.lv sadaļā Mūzika.

"Putnu balle" sešos radošās darbības gados piedalījusies koncertos un muzikālos projektos gan Latvijā, gan Eiropā, piemēram, Mārtiņa Brauna un Agra Daņiļeviča izrādē "Viena asins tev un man", Latvijas mūzikas ierakstu kompāniju "Gada Balvas" koncertos, Latvijas Radioteātra raidlugās "Augšup pa lejupejošām kāpnēm" un "Spārni", kā arī citviet.

2005.gadā grupas dalībnieki Valters un Kārlis piedalījās Eirovīzijas dziesmu konkursā Kijevā, kur ar Mārtiņa Freimaņa dziesmu "The War is not Over" ieguva augsto piekto vietu.

Koncertu rīko mūzikas izdevniecība "Antena" sadarbībā ar sabiedrību "L Tips".

Biļetes uz lielo šovu vēl ir pieejamas "Biļešu paradīze" kasēs un www.bilesuparadize.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV