Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Mūziķi aicina ziedot Ziemassvētku labdarības akcijā "Ziemas vakarā, ejot pie Tevis"

Arnis Kursītis, 11.12.2008. 17:52 | komentāri (1)

Mūziķi Ingus Ulmanis, Igo, Zane Dombrovska, Paula Ķiete, Gints Sola, Aigars Voitišķis u.c. aicina piedalīties labdarības akcijā un ziedot dažādas vērtīgas mantiņas maznodrošinātajām un daudzbērnu ģimenēm. Labdarības akcija norit vienlaicīgi ar Ziemassvētku koncertiem "Ziemas vakarā, ejot pie Tevis", kuri notiks vairākās Latvijas baznīcās.
Mūziķi aicina ziedot Ziemassvētku labdarības akcijā "Ziemas vakarā, ejot pie Tevis"

Ziemassvētku labdarības akcijā mūziķi cilvēkiem lūdz ziedot un dāvināt dažādas saimniecībā noderīgas lietas maznodrošinātajām un daudzbērnu ģimenēm, kā, piemēram, rotaļlietas, bērnu grāmatas, apģērbu, cimdus, šalles, jakas, cepures un apavus. Lūgums ziedot mantas, kuras ir tīras un labā stāvoklī.

Pirms koncertiem pie baznīcas būs mikroautobuss, kurā varēs atstāt dāvanas. Sākot ar 10.decembri ziedojumam paredzētās lietas var nest arī uz katras koncertu norises pilsētas (izņemot Rīgu) "Baltas" filiāli vai sociālo dienestu. Akcijas noslēgumā, katras pilsētas sociālais dienests koncerta apmeklētāju un pilsētas iedzīvotāju saziedoto nogādās cilvēkiem, kuriem šīs lietas ir visvairāk vajadzīgas. Labdarības akcija noslēgsies līdz ar katras pilsētas koncertu.  Koncertus un labdarības akciju atbalsta apdrošināšanas sabiedrība „Balta”.

„Savā ikdienā mēs saskaramies ar prieku, ka līdzcilvēkiem varam dāvāt sirdsmieru un dzīvesprieku viņiem grūtos brīžos.  Mums katram ir dota šī lieliskā dzīves iespēja – palīdzēt, tik, cik katra iespējas ļauj un galvenais no sirds. No mums negaida piena upes ķīseļu krastos, dažreiz sirsnīgs smaids, silts zeķu pāris vai kartupeļu maisiņš ir viss, kas līdzcilvēkam vajadzīgs, lai atgrieztu dzīvessparu. Palīdzēsim! Lai viss labais un gaidītais ir ar jums šajos svētkos un nākamajā gadā,” teica apdrošināšanas sabiedrības „Balta” Liepājas filiāles vadītāja Renāte Gabaliņa.

„Arvien vairāk cilvēki runā par labdarību un arvien biežāk to dzirdam arī ikdienā. Un tas nav aiz pārpalicības... tieši tad, kad mums pašiem iet grūti, mēs vēl labāk saprotam citu grūtības. Un šeit šajā labdarības skolā visvairāk, manuprāt, jāpaskās Ziemassvētkiem. Tas ir laiks, kas mūs katru gadu māca būt dāsnākiem un iejūtīgākiem vienam pret otru. Tas ir laiks ar debišķīgu spēku, kas caur mūsu katru spēj nodot prieku un mīlestību citiem. Tā mēs mācāmies Ziemassvētkos, lai ar laiku tā dzīvotu ikdienā...” Ingus Ulmanis.

„Ziemassvētki ir laiks, kad pildīt vienam otru ar mīlestību un pašiem pildīties tik pilniem, ka pietiek visam nākamajam gadam ko sildīties.Vajag vairot labo tik daudz, ka sliktajam šai pasaulē vairs nepaliek vietas!” Zane Dombrovska.

„Degoša svecīte  melnbalto krāsu laikā dabā ir tikai sākums. Ziemassvētkos aizdegto liesmiņu Tev jānosargā un jānes tālāk cauri dzīves vējiem.Tavs došanas laiks lai nepārtrūkst pēc šiem svētkiem, jo daudziem bez Tevis būs grūti sagaidīt nākamos svētkus,” Igo.

„Ziemassvētku koncerti man un maniem kolēģiem ir naivi patiesa atklāsme, sajūta,  kura bija bērnībā. Man pašam ir vislielākais prieks, ka esmu šo sajūtu saglabājis. Ziemassvētku koncerti ir skaista vieta un reize, kad varam atnest un dalīties ar to, kas mums katram ir. Un tās ir ne tikai mantas... ja atnesīsiet savu smaidu un ticību, ar to pietiks, jo tie ir Ziemassvētku koncerti,” Ingus Ulmanis.

Svētki ir piemērots brīdis, lai atrastu laiku un satiktos ar mūsu tuvajiem. Šogad Jacobs Kronung piedāvā iespēju apsveikt tuvākos Ziemassvētkos un ielūgt tos uz sirsnīgu sarunu pie kafijas tasītes. Īsi pirms  koncerta sākuma, tie, kuri vēlēsies, varēs uzrakstīt Ziemassvētku apsveikuma atklātnīti un Jacobs komanda to nogādās adresātam. Visiem, kuri būs nosūtījuši atklātnītes vai to darīs, tiks piedāvāta tasīte karstas Jacobs Kronung kafijas. 

Koncertus „Ziemas vakarā, ejot pie Tevis” piedāvā Jakobs Kronung un koncerta lieldraugs Latvijas Krājbanka. Organizē mūzikas izdevniecība Platforma Music. 
 
Koncertu norises laiki un vietas:
19. decembrī, plkst. 17:00, Talsu luterāņu baznīcā;
20. decembrī, plkst. 14:00, Cēsu Sv. Jāņa baznīcā;
21. decembrī, Turaidas pils baznīcā (koncerts izpārdots!);
22. decembrī, plkst. 18:00, Liepājas Sv. Trīsvienības baznīcā;
23. decembrī, plkst. 18:00, Gulbenes luterāņu baznīcā;
25. decembrī, plkst. 14:00, Jelgavas Sv. Annas baznīcā;
26. decembrī, plkst. 15:00, Rīgas Lutera Evaņģēliski luteriskajā baznīcā Torņakalnā;
27. decembrī, plkst. 14:00, Rēzeknes Sāpju Dievmātes Romas katoļu baznīcā.
 
Iepriekšējo gadu pieredze rāda, ka cilvēku atsaucība ir liela. Ņemot vērā ierobežoto vietu skaitu, lūgums biļetes iegādāties jau laicīgi, izmantojot www.bezrindas.lv pakalpojumus.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV