Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Grupa "TESA" ielūdz uz jaunā albuma prezentācijas koncertu

Lauris Ābele, 12.12.2008. 13:55 | komentāri (2)

Pavisam nesen ir iznācis grupas "TESA" jaunākais ieraksts – EP "HEARTBEATSFROMTHESKY". Notikumam par godu šo sestdien, 13. decembrī, grupa sirsnīgi ielūdz jebkuru interesentu uz Brīvprātīgo ugunsdzēsēju biedrību, J. Asara ielā 13, kur notiks jaunā albuma prezentācijas koncerts.
Grupa "TESA" ielūdz uz jaunā albuma prezentācijas koncertu

"HEARTBEATSFROMTHESKY" pēc skaita ir trešais "TESAs" albums un arī šis, tāpat kā abi iepriekšējie ieraksti ("TAGAD" un "NEKAD"), ir tapuši studijā "Hodila" Valmierā, Ģirta Laumaņa (Lomika) vadībā, bet māsterējis Nick Zampiello "New Alliance East" studijā pagājušā gada beigās. Albuma kompaktdiska versija izdota, pateicoties krievu leiblam "OldSkoolKids", kā arī franču "Impure Music", bet vinila versiju sarūpējusi lieliskā "Presiite" (www.presiite.org).

Pasākumā piedalīsies arī kolektīva uzticamie līdzgaitnieki un draugi – grupa "SOUNDARCADE", kas arī pavisam drīz prezentēs savu jauno ierakstu.

Sākums paredzēts ap 18:00, ieeja – bezmaksas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV