Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Kauguru kultūras nams un Jūrmalas jauniešu klubs "eXperiments" rīko labdarības akciju - koncertu

Jauniešu klubs "Experiments", 15.12.2008. 15:19 | komentāri (2)

Sestdien, 20. decembrī, no plkst. 14:00 līdz 22:30, Jūrmalā, Kauguru kultūras nama telpās (Raiņa iela 110), notiks Kauguru kultūras nama un Jūrmalas jauniešu kluba "eXperiments", labdarības akcija -  koncerts visas dienas garumā "No sirds uz sirdi", kura mērķis ir dāvāt apmeklētājiem Ziemassvētku brīnumu sajūtu un atvērt savas sirdis vienam pret otru.
Kauguru kultūras nams un Jūrmalas jauniešu klubs "eXperiments" rīko labdarības akciju - koncertu

Labdarības pasākums  norisināsies visas dienas garumā:

Pasākums bērniem no plkst. 14:00 – uzstāsies Kauguru KN bērnu kolektīvi. Ziemassvētku laiks ir tas brīdis, kad piepildās viskvēlākie sapņi un cerības. Pie bērniem viesosies Ziemassvētku vecītis ar saviem palīgiem – rūķiem, lai kopīgi dotos rotaļās un ļautos Ziemassvētku brīnumiem!

Pasākums vecākiem un vecvecākiem no plkst.17.00. Skatītājus priecēs Kauguru KN radošie kolektīvi un Jūrmalas dienas centra audzēkņi Daces Riņķes virsvadībā. Kā arī īpašs, muzikāls sveiciens svētkos no Latvijā jau pazīstamā un iemīļotā mūziķa Viktora Zemgaļa.

Pasākuma daļa akustiskās mūzikas mīļotājiem, no plkst. 20:00 – 22:30. Noslēdzot labdarībai veidoto dienu, Jūrmalas jauniešu klubs "eXperiments" sadarbībā ar Jelgavas bērnu un jauniešu mūzikas klubu un www.guitars.lv, sagatavojis īpašu pārsteigumu akustiskās mūzikas mīļotājiem. Jaunieši aicina visus klausītājus atvērt savas sirdis mūzikas burvībai, kuru dāvās mūziķi: "grupa The Pictures", "Sus Dungo", "Chuu" un Anete Reimane.

Ieeja pasākumos par ziedojumu - Jūrmalas Dienas centra audzēkņiem, jau sen sapņotam braucienam uz Aglonu.

Kauguru KN pagalmā Ziemassvētku gadatirgus no plkst.10.00 – 19.00.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV