Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Notiks "Mirage Jazz Orchestra" koncerts "Baltie Ziemassvētki" un albuma prezentācija

Jānis Daugulis, 15.12.2008. 15:55 | komentāri (1)

25. decembrī plkst. 17.00 Lielajā Ģildē, Amatu ielā 6 notiks krāšņs Ziemassvētku koncerts, kurā galvenā loma tiks ierādīta skaistākajām pasaules Ziemassvētku melodijām Gunāra Rozenberga aranžējumos.
Notiks "Mirage Jazz Orchestra" koncerts "Baltie Ziemassvētki" un albuma prezentācija

Koncertā skanēs arī mūzika no jaunā "Mirage Jazz Orchestra" albuma "My favourite things", kurā apkopotas jaunākās G.Rozenberga kompozīcijas un aranžējumi, kas radušies orķestra un komponista pēdējo gadu veiksmīgas sadarbības rezultātā.

Koncerts iecerēts kā grandiozs koncertšovs, kas neliks vilties nevienam, jo katra "Mirage Jazz Orchestra" uzstāšanās ir kā īpašs notikums.

Solisti : I.Birkāns, R.Stašans, I.Veitners, D.Paškēvičs, N.Piesis, L.Amantovs, I.Busulis, M.Kalniņš u.c.

Īpašie viesi – A.Vītoliņa(Amber), A.Zaķis, L.Rācenājs, tāpat klausītājus priecēs, papildinās kopējo skanējumu LNSO stīgu grupa, ar kuru orķestrim jau sen izveidojušās ciešas draudzības saites.

Koncerta rīkotāji - Džeza orķestru atbalsta biedrība nu jau tradicionāli piedāvā koncerta ieejas biļešu atlaides - pensionāriem 30 % , skolniekiem un studentiem 20 % apmērā.

Biļetes var iegādāties visās "Biļešu servisa" tirdzniecības vietās un www.bilesuserviss.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV